Reklama

Reklama

Okupovaná kolonie

(seriál)
  • USA Colony
Trailer
USA, (2016–2018), 25 h 16 min (Minutáž: 40–50 min)

Hrají:

Josh Holloway, Sarah Wayne Callies, Tory Kittles, Amanda Righetti, Paul Guilfoyle, Peter Jacobson, Mary-Bonner Baker, Kathryn Morris, Kim Rhodes (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Příběh dramatu Colony se odehrává v nedaleké budoucnosti v Los Angeles. Město se nyní nachází ve státě, který silou okupují vetřelci. Někteří lidé si zvolili, že budou spolupracovat s místními autoritami a budou těžit z nově nastoleného pořádku co nejvíce. Jiní se rozhodli přidat se k rebelům a tím pádem i pociťovat následky. (Zdroj: http://www.serialzone.cz/) (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Škoda ukončenia seriálu po 3.sérií. Konečne to nabralo na obrátkach. Nezostáva nič iné, len dúfať, že seriál zachráni Netflix alebo Amazon, podobne ako The Expanse.

puzic

puzic (hodnocení, recenze)

ani sem se pořádně nedozvedel kdo je okupuje, kdo to je a co jsou ti vetřelci zač.  dívat e na to dá ale jenom z nudy..

NewScream

NewScream (hodnocení, recenze)

kl1styr

Tak si vygoogli. I v češtině najdeš popis... Např.: "Příběh dramatu Colony se odehrává v nedaleké budoucnosti v Los Angeles. Město se nyní nachází ve státě, který silou okupují vetřelci (mimozemšťané, které nikdo neviděl). Někteří lidé si zvolili, že budou spolupracovat s místními autoritami a budou těžit z nově nastoleného pořádku co nejvíce. Jiní se rozhodli přidat se k rebelům a tím pádem i pociťovat následky..."

Wade W.

Wade W. (hodnocení, recenze)

Snad to bude pre Josha Hollowaya kvalitnejsi a zabavnejsi serial ako ten predchadzajuci kde hral spiona

Reklama

Reklama