Reklama

Reklama

Studentka čtvrtého ročníku střední školy zcela propadla online hře vadí – nevadí, ve které anonymní společenství „pozorovatelů" začíná manipulovat každý její tah. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (451)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Určitě znáte ty Výzvy, kam se přihlásíte a musíte plnit jeden úkol za druhým. Pokud ho nesplníte, vypadáváte ze hry. Fakt, proč jsou tyto výzvy tak sledované je ten, že čím dál se dostáváte, tím jsou úkoly nebězpečnější. Film přesně na toto téma pojednává a nutno říci, že film je opravdu zábavný a dost se mi líbil. Navíc má i skvělé obsazení ve formě Dave Franca a Emmy Roberts. Co se mi však líbí ještě více, že film zároveň upozorňuje na to, že by se lidi takovýchto Výzev účastnit neměli, že to může skončit i smrtí. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nerve je přesně ten typ filmu, který mám rád a chvílema mi připomínal Modrou velrybu, která zrovna v době sledování byla velmi populární, ale myslím si, že by se takováto hra dala vytvořit i ve skutečnosti, jen bez určitých aspektů, které by ve skutečnosti prostě nešly udělat, ale zpátky k filmu. Emma Roberts jako hlavní hvězda fungovala společně s mladým Francem a jejich počínání mě bralo. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Priznávam, že sledovať hodinu a pol vypatlanú zlatú mládež ako leští svoje mobily a hrajú akúsi zvláštnu hru, ma pribúdajúcimi minútami riadne iritovala. Našťastie mal záver zmysel a dokázal ma uspokojiť. Nerve je typický teen film, kde funguje názor, že čím je divák mladší, tým spokojnejší. Po technickej stránke je však snímok natočený sviežo a má svoj šmrnc. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tohle byla bezvadná ujetina, ale co já vím, dneska je všechno možné a s těma mobilkama už vůbec nepochybuji o tom, že se někde něco podobného v menším měřítku může dít, tak co. Neměla jsem tendence odskakovat od monitoru uvařit si kafe a podobně, zkrátka to byl nervák od začátku do konce. Bylo to spíš pro mladší publikum než jsem já, ale to mně vůbec netankovalo, já se bavila, bála a smála a dokonce si myslím, že si nějaké to moudro mohou někteří z Nerve odnést. Kam až zajít při používání takových věciček jako je mobil, tablet atd. A jo, klidně se šikovný hacker dostane k vám domů. mně se to stalo jednou a můžu vám říct, že to byla černá můra a stačilo. A ta hlavní dvojka byla výborná, moc hezky se na ně dívalo a těch pár kiksů házím za hlavu, u takových filmů je nejde brát přece vážně. 80% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

My jsme tomu říkali vadí nevadí, vyblbli jsme se u toho, ale nikdy přitom nešlo o život, jen o srandu. Doba se mění. Nerve je takové vadí nevadí současné generace, kde možná o život jde, ale žádná velká zábava to není. Zejména pro diváka, který marně pátrá kam se poděla logika, kde aktéři nechali mozek, a jestli to jako opravdu má být napínavé. Zejména v porovnání s filmy, které totéž téma zpracovaly dřív a lépe. Od Běžícího Arnolda, přes Finherovu Hru až po Sakveerakulovu Třináctku. Ale zase na druhou stranu je určitě zábavnější než výzva olízni záchodové prkýnko s koronavirem. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (16)

  • V uvítacím videu hry „Nerve“ jsou sestřihy z různých filmů. Jedná se například o legendární scénu z filmu Matrix (1999), kde Morpheus nabízí Neovi, aby si vybral mezi modrou a červenou pilulkou, z nichž jedna jej vrátí do jeho virtuálního života a druhá mu umožní vstoupit do skutečného světa. V dalším záběru je vidět dav obyvatel z filmu Hunger Games: Vražedná pomsta (2013). Konkrétně ve chvíli, kdy jeden z přihlížejících vzdává hold Katniss přiložení dvou prstů na rty a následným pozvednutím ruky. (Calwen22)

Reklama

Reklama