Reklama

Reklama

Sweet Home

  • Polsko Ostatni lokator
Trailer

Alicia je mladá realitní makléřka, která náhodou objeví starý bytový dům, v němž si plánuje tajná romantická setkání se svým přítelem Simonem. Ale netuší, že pronajímatel budovy najal partu vrahů, aby odstranili posledního nájemníka. Když je Alicia se Simonem přistihnou při činu, jsou nuceni bojovat i o své životy. (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

misterz 

všechny recenze uživatele

Slabučké home invasion. Jediné čo potešilo bol solídny vizuál, ale atmosféra a napätie nestáli za veľa. Žiadna dusnota a slabé gore, v tomto smere to chcelo ešte riadne popracovať. Navyše v kritických momentoch sa kamera často odkláňala. Také ploché, nevýrazné, vyslovene len z núdze cnosť. 30/100 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna s brouky pěkně navnadila a musím říci, že film měl své napětí, krev i adrenalin. Po formální stránce velmi dobré. Staré rozlehlé domy, byť je to rozpadající se činžák, mají atmosféru, a tak trochu připomenou gotické horory. Tenhle survival má v podstatě jedinou chybou, a tou je hlavní postava Alicia. Ano, postavy se často chovají hloupě a dělají chyby, ovšem Ali je ultrablbá kráva, co podělá naprosto všechno. Simona zavede do starého domu s páskou na očích, což se mu pak hodilo, když chtěl volat o pomoc. Místo tichého plížení je jako slon v porcelánu, slibuje nesplnitelné a navíc je zvědavá, za což se platí. A já jsem si říkal, že čistič ji musí naporcovat a jinak to nejde. Úplný závěr tak u mě vyvolal záchvat smíchu a veškerý dojem, byť kolísavý vzhledem k troubovité Ali, se zhroutil a rozpliznul v nic. Převeliká škoda a předpokládám, že i Jonssonová musela během natáčení kroutit hlavou nad tím, jak blbě se její postava chová... ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

I přes krátkou stopáž, jsem se tak nějak po té nudnější polovině (vánoční úvod, ale příjemně navnadil) cítil zklamaný. No naštěstí po té amatérské partičce, přišel na scénu pravý čistič, který se fakt s ničím nesral a teprve s ním nastalo to pořádné dusno v baráku. Dojde na pár pěkných Gore scén, hlavní dvojice byla celkem sympatická a finále hezky ujetý, přímo pod kanálem z rušné ulice, fightík mezi blondýnou ve spodním prádle a nabušeným řezníkem. Ale přijde mi, že takových Hororů, jako je Sweet Home, jsem už viděl mraky a více jak na tři * to tady asi nevidím. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Až do príchodu veľkého zlého ujca som nemal pocit, že Sweet Home sa zaraďuje žánrovo pod horor. Toľko k prvým dvom približne tretinám snímku, ktoré som ako tak prekúsol. Ani po nástupe hlavného záporáka som síce nejak významne nezaznamenal zmenu čo sa žánrového hľadiska týka, ale aspoň začal film naberať aké také grády pretože Mr. Bad Guy sa so svojimi obeťami naozaj nepáral (hádam len ku koncu, aby sa nepovedalo). Vo výslednej rovnici to ale na hodnotení veľký zárez nespraví, možno tak hviezdu navyše. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Kde si vzal takého debila?“ – „Neviem, keď som ho videl prvý raz, vyzeral šikovný.“ Presne pre TOTO nemám rád home invasion. Lupiči neprehľadávajú dom, hoci im práve pod nohy z poschodia padol mobil. Keď baba hore kričí o pomoc, nepočujú ju, ale len čo sa jej z rúk vyšmykne krabica s knihami, sú z toho hotoví. Chlapík zavolá na políciu a povie, že jeho a jeho priateľku chce zabiť trojica magorov a policajtkou je schladený informáciou, že pokiaľ neudá presnú adresu, tak nikto nepríde (!). Lupičom príde na pomoc jedna osoba, babe napadne vyliezť z okna až na samom konci, macher má hajzla pripútaného remeňom k dverám a nijako to nevyužije, na čo bolo dobré spustenie alarmu to som tiež nepochopil (a prečo tam vlastne liezol aj on, keď stačilo, aby sa štverala iba ona?) a doslova trápne bolo, keď posledný grázel, hoci by mal utekať, len kvázi strašidelne pomaly kráčal. K tomu asi 10 debilných naschválov ako „uprostred mesta nikto nechodí po ulici a keď niekto predsa len ide, je to náhodou ďalší vrah“. Koniec bol vskutku absurdný – týpek má činžiak plný zohavených ľudských mŕtvol, ale s hrdinkou si dá prácu, komplikovane ju unesie a pokreslí a chce rozporciovať (ale samozrejme ju pri tom nevyzlečie úplne, ale iba do spodnej bielizne, lebo rozseknuté lebky môžu byť, ale nahá žena nie). ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama