Reklama

Reklama

Umírající milionář zachraňuje zraněného policistu a dává mu novou identitu. Michael se chce pomstít sabotérům z elektronického průmyslu, kteří mu zabili parťáka. (SkyShowtime)

Recenze (41)

chef 

všechny recenze uživatele

Nastupuje kopa ožranov z diskotéky do auta a rozhodnú sa aby šoféroval ten čo vyzera najtriezvejšie. Neprejdu ani kilometer a už vidia za sebou policajné majáky a nápis STOP. Všetci v zmätku, čo spravia zastavia pri krajnici. Pomaly sa ku ním bliži lúč z policajnej baterky a smeruje ku šoférovi. Policajt pristúpi ku okienku avšak nikoho nevidí na mieste šoféra iba ožrana na sedadle spolujazdcu a ďalších štyroch na zadnom sedadle. Policajt: "A teraz mi poviete kto z vás šoferoval chlapci !" Ožratí chlapci si vymenia pohľady a odrazu jeden zahlasi: "Kit ! Povedz už niečo !" ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Pilotní film k takřka kultovnímu seriálu o zázračném autě, které umí létat a mluvit, a jehož majitelem a řidčem v jedné osobě je David Hasselhoff. Asi každý člověk přiměřeného věku tenhle film, respektive seriál kdysi hltal na rakouské televizi a byl z něj unešen. Po letech ale musím uznat, že jeho kouzlo pominulo se sametovou revolucí. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní film ke stejnojmennému seriálu je slabým odvarem dovolím si tvrdit slušného seriálu. Příběh je o mladém policistovi, který je postřelen do hlavy a zázrakem přežije, přičemž mu neznámý mentor změní tvář k nepoznání od Davida Hasselhoffa, dá mu novou identitu, neomezený přístup k penězům, vylepšené a "zázračné" auto, nechá mu své poslání - bojovat se zločinem a umře. Micheal se pomstí svým "vrahounům" a už jsme u seriálu, který má daleko větší spád a i více humorných míst. Je to sice slátanina, z dnešního pohledu tam slyšíme naprosto debilní dialogy, ale kdo by se nepodíval na počátek Knightovy mise? ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najt rajdr. Jako fénix z popela. Jůůů. Z těch přehnaných názvů jsem byl vždycky naměkko... Smíchy. :-D :-D Majkl Najt. Osamělý jezdec... To byly kecy. Tlemilo se to jako buzna řízlá řeklamou na zubní pastu a nejlepší koks z Kolumbie, osamocenej nebyl, spíš naopak nezavřel hubu, jeho auto postavil John Zachary Delorean dřív než si splnil sen něčím, co straší v BTTF, dovedlo ho ke krachu i ke výše zmíněnému koksu... A jakej je z toho hergot kult. Možná pro tu přehnanou vážnost, možná proto, že jsme milovali KITTa a možná prostě jednoduše proto, že si nás tenhle seriál získal nějakým faktorem-X. Buď jak buď, to mu neupřeme. Tak NA CO SI HRÁT?? :-D 4*. ()

filmator 

všechny recenze uživatele

Že na tom někdo vyrostl, neberu jako důvod, proč dávat přehnané množství hvězdiček. Mě KR minul už v dětství a dle nedávno zhlédnuté jedné epizody jsem názor na tuto slátaninu nezměnil. A to, prosím, jsem schopný se pobavit u pořádných kravin :-) Takže aby se to vyrovnalo, dávám kruté hodnocení jako protiváhu nesmyslným 4 hvězdičkám. ()

Zajímavosti (1)

  • V čase 01:16:00 je Michael Knight (David Hasselhoff) na útěku z firmy Comtron, kde ho ochranka postřelí do levého ramene. Poté nasedne do auta, projede hlídkou na bráně a ujíždí pryč. Následuje střih, kde vede rozhovor s K.I.T.T.E.M. a drží si ránu na pravém rameni. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama