Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co posádka lodi Rocinante učiní překvapivý objev na asteroidu, způsobí napětí z války rozkoly mezi posádkou. Avasaralaová a Bobbie se potýkají s devastací na Zemi, na kterou i nadále dopadají Marcovi asteroidy. V Pásu musí prchající Drummerová a její rodina učinit srdcervoucí rozhodnutí. Na Ceresu problémy Marca a Filipa ovlivňují i jejich vztah. (Prime Video)

(více)

Recenze (9)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad je to tím, že jsem se poprvé podíval na Expanzi s dabingem...ale jsem zklamaný. K vrcholně nesympatickému herci v roli Filipa, přibyly otřesně zvolené hlasy posádky Rosinante i Avasaraly. Zajímavé, jak takové nepodstatné věci, dokážou zkazit výsledný dojem. Už ta předchozí řada mě moc nenadchla a bylo jasné, že v této se bude pokračovat ve válce Země proti zmetkům z pásu. Už žádní mimozemšťani, žádné pletichaření. Velmi chybí postava Ashforda i více prostoru pro Drummer. Chybí dynamika mezi postavami. Těšil jsem se, ale nějak to není ono. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsou to téměř tři roky, co jsem naposled navštívil Rosinantu, protože jsem dnešní návrat k seriálu neustále odkládal, jelikož mě děj ve druhé polovině páté série dost odradil. Start šesté řady mě každopádně mile překvapil. Tvůrci se tentokrát nepatlali ve vztahových otázkách, prudil mě jen ten zastydlý puberťák, takže mi nezbývá, než doufat, že to takto vydrží až do finále. / Poučení: Když to nejde šroubovákem, použij kladivo. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradne vhupnutie do dalsej serie. Je jasne, ze sa musi udiat nejaky zvrat. Pozemstania su ostrelovani Inarosovymi asteroidmi a samotni "Beltania" s vidinou revolucie a slobody zrejme zacnu pocitovat nedostatok Nalada na Rosinante je mraziva a vycerpani su i rebeli v radoch Belterskeho odboja. Tentokrat z martanskej linky ani tuk. Pociatok bol trochu rozpacity, ale uz som upat na vlne tohoto vydareneho scifi-serialu. 70% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prví scény zo Zeme prekvapia svojou nekompromisnosťou. Až mi je ľúto, že postupná devastácia našej planéty nie je predmetom iba úvodu, ale aj celej epizódy, prípadne celej sezóny, ale to ešte len uvidíme. Potom sa tempo spomalí, vraciame sa k starým známy a rozdávame im karty pre túto sezónu. Napriek tomu je tempo vyššie ako vo väčšine seriálovej konkurencie a tá trištvrte hodina ubehne veľmi rýchlo. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Země dostává solidně na frak a možná se stane i neobyvatelnou? Posádka Rocinante je konečně zase spolu, jedna z věcí, co mi nebyla po chuti v předešlé řadě, byla roztroušenost hlavních hrdinů po celé sluneční soustavě, když jsou spolu, tak to prostě celé funguje mnohem lépe, taky je fajn, že i zavzpomínali na Alexe, jen mě mrzí, že na palubě nezůstal onen belťák z 5. řady, vypadal celkem sympaticky a schopně, naopak broskvička tam zatím působí celkem dost do počtu, ale jo, dá se na to koukat. Dokonce i Inaros mě zas tak moc neiritoval, líbí se mi jak má u prdele mladýho, kterej zase zpytuje svědomí, když teda zrovna nedivočí s belťáckýma prcinama. Vývoj postav tedy ok, co se zápletky týče, tak opravdu hodně doufám, že se 6 dílů nebudou řešit pouze asteroidy, chtělo by trochu víc Laconie a nějaký ten emzácký element, uvidíme tedy co přinese zbylých 5 epizod. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama