Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vzrušujícím finále série bojují Vnitřní a lidé z Pásu bok po boku s posádkou lodi Rocinante v poslední obří a zoufalé bitvě s Marcem a jeho Svobodným námořnictvem, přičemž osud Sluneční soustavy, prstencových bran a celého lidstva visí na vlásku. (Prime Video)

Recenze (14)

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem povedené zakončení šesté řady a dějové linky kolem Inarose, jen jsem doufal, že tento "vesmírný Usáma" zemře trochu lepší smrtí, v nějaké velké bitvě třeba rukou Drummer, ale nakonec proč ne, ostatně "pozemský Usáma" taky nezemřel v nějaké velkolepé bitvě, že? Dobývání Railgunů byl určitě highlight celé epizody, až jsem si v jeden moment přál, aby někdo vytvořil FPS videohru z tohoto univerza, kde by navíc ta nesmrtelnost hlavních postav byla trochu více uvěřitelná:) Závěrečná zápletka kolem Transport Union nabídla zase trochu toho starého dobrého politikaření, zkrátka důstojné zakončení dosavadního děje. 80% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přes veškeré mé obavy způsobené dřívějšími zkušenostmi byla šestá epizoda šesté řady důstojnou tečkou za seriálem. Dá se říct, že v ní bylo od každého trochu, takže jsem viděl střílečky ve vakuu, kvalitně se přerozdělovala moc, došlo i na nějakou tu nostalgickou vzpomínku (naštěstí v rozumné míře) a celé mě to opravdu bavilo. Já vím, možná by stačily jen čtyři pěticípé, ale když jsem si představil, jak to mohli tvůrci snadno pos..... potopit, z vděčnosti jsem šel do plných. / Poučení: Už jsem to psal v mnoha komentářích / recenzích, ale musím to napsat znovu. Pozor na opičí pracku! ()

Reklama

ReichelTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadalo by to parádně. Kdyby ovšem skončili přímo u zničení Inarosovy lodě. Ten děj dál, to byla jenom podivná výplň. Nakonec jsme se nedozvěděli nic nejen o těch bytostech, které oživovaly mrtvé, ale vůbec nic ani o těch, které se objevovaly v prstenci a požíraly lodě. A celá ta transportní unie, to byl taky teda nesmysl. Chtělo by to kdyžtak ještě jednu řadu. ()

loki5

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zakončení ve velkém stylu. A přesně v tom správném bodě. Jsem aktuálně v půli 4. knižky a tohle je skvělý teaser na dočtení zbytku. Na jednu stranu mě mrzí že to končí ale na druhou jsem velmi rád že to končí v tom nejlepším. A hlavně je to důkaz že stále je z čeho čerpat a i dnes může být zajímavý sci-fi seriál, který je unikátní a nerecykluje  už třikrát ohranné. A to tenhle seriál málem skončil  po první serii. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Protomolekula uraduje za prstencom na Laconii a okrem ineho vytvoreny "zombie-chlapec", ktory zhodou okolnosti "vidi" osoby podobne, ako nas "detektiv" z prvych serii - wtf?! Roci a posadka ma jasny plan a dopraju si peknu, milu chutnu veceru a nasledne epicku bitku, kde heroicka martanka Bobbie a Amos zachrania den. Laconia posiela Marca do certa. Bitka o "Prstenec" je nevyhnutna. "Bytosti....prehovoria." ...je po boji. Transportna unia a dobracisko Holden so lstou prevezie Avassaralu, co uz bola trosku past na oko v "zrychlenom konani", ale ktoreho fanusika serie to aspon trochu nepotesilo? Drummer na zasluzenom poste a ktoze to opustil Inarosovu lod, kym sa vsetko zomlelo? Nuz je jasne, ze cakame na dalsiu seriu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Při pohledu na životní funkce členů výsadkových týmů Alfa, Bravo a Charlie můžeme vidět spousty jmen z různých sci-fi seriálů, filmů a her. Můžeme zde najít třeba Cmd. Sheparda ze hry „Mass Effect“, Jacka O'Neila ze seriálu Stargate (od r. 1997), Ellen Ripley z Vetřelce (1979), Willama Rikere ze seriálu Star Trek: Nová generace (od r. 1987). nebo Sarah Connor z Terminátora (1984). (KiritoSenpai)

Reklama

Reklama