Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holden překročí své vlastní etické hranice, aby se vplížil do válečné zóny, aby odhalil protomolekulu a lidi, co za ní stojí. Bobbie se stává pěšákem v politickém boji mezi Zemí a Marsem, přičemž si ale Avasaralaová všimne šance, jak odhalit nepřátele lidstva na obou stranách vyjednávání. (Prime Video)

Recenze (6)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Venusi po detektivovy a jeho "milej" ostal obrovsky krater a zrejme nieco zive. Martanska velitelka sa trosku preriekla vo svojej vypovedi na Zemi a vie sa uz i o entite bez skafandra - o "siedmom". Zatial nasa posadka sa dostala na Ganymedu a spolu s botanikom budu hladat jeho dceru a "pediatra". ()

3k7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná mě vadit, jak se tempo zpomaluje, jak se tam toho děje méně a méně a začíná přibývat logických chyb, pochyby logiky postav a mnoho dalšího. Jestli to takto půjde dál, tak ten seriál asi nedokoukám. #SPOILER: Jasně, většinu lidí tam zachrání lékařským vybavení, dokáží zachránit život smrtelně ozářenému člověku, ale člověk, který to dostane pistolí z blízka do břicha je samozřejmě mrtev...Tady logika skočila z okna v 9. patře. Z této epizody jsem zklamán a seriál mě začíná utahávat svoji pomalostí a jak se tam nic neděje... ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trosku me mrzi, ze si tvurce vic nevyhrali s vizualnim zobrazenim efektu ruznych gravitacnich poli. Prilet martanu na Zemi byl diky tomu pro me lehkym zklamanim. Ale co ja vim, kdyz cely zivot ziju na zemi a nikoho odkojeneho martanskou gravitaci jsem nepotkal. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skôr taká udržovacia, zotrvačná epizóda. Pričom práve z pozemského stretnutia najmocnejších ľudí v solárnom systéme sa dalo vyťažiť viac, špeciálne z výsluchu hlavnej svedkyne udalostí na Ganymede. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavilo mě jednání mezi zástupci Spojených národů a Marťany, bavila mě i akce s "Náměsíčníkem" na Ganymedu, ale nemůžu se zbavit pocitu, že by měly mít obě záležitosti svůj vlastní díl. Takhle to na mě působilo, jakoby tvůrci neměli dost času a obě dějové linie trochu odflákli. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama