Reklama

Reklama

One Punch Man

(seriál)
  • Japonsko ワンパンマン (více)
Trailer 1
Japonsko, (2015–2024), 14 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

One (komiks), Júsuke Murata (komiks)

Hrají:

Aoi Júki, Júki Kadži, Kendžiró Cuda, Mamoru Mijano, Masaja Onosaka, Teššó Genda, Daisuke Namikawa, Júdži Ueda, Ken'iči Ogata, Mijuki Sawaširo, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Nejsilnější superhrdina na světě dokáže zabít kohokoli jednou ranou. Ale nemá žádného soupeře, takže bojuje s nudou a depresí. (Netflix)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (91)

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Konečně superhrdina, který není na dlouhé proslovy. Sice toho namluví málo, ale když už něco řekne, stojí to za to. Na tenhle charakter bych se vydržela dívat dlouho, než by mě přestal bavit. To samé se dá říct i o dalších postavách, o kterých by stálo za to se dozvědět něco víc. Jen příběh mi přišel poněkud univerzální a finále moc předvídatelné. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Definitivně chytrej kopanec do koulí všem anime stereotypům, prezentovaným téměř jako něco, na co je třeba být pyšný už v základním motivu, kdy jeden fight v Narutovi se táhl 30 epizod, zatímco One Punch Man je vyřeší během tří vteřin (a stejně to dokáže příběhově fungovat a bavit vás). Od doby, co to vylezlo (coby anime) jsem to zkoušel dvakrát a první díly mě nechytily.... teprve až když jsem tomu dal třetí šanci, teď, jsem se chytil. A je to celkem slušná sranda, na které je děsně fajn, že vznikla jen tak na internetu z myšlenky amatéra. A navíc to skvěle redefinuje, co to vlastně znamená být hrdina a jak se podle toho chovat. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Celkový dojem: Čo, keby tu bol neznámy hrdina, ktorému stačí jedna rána na to, aby mohol kľudne zničiť aj celú zem, a nikto a nič ho nezastaví? Či už Naruto, Superman, či Batman, nikto. Pred dvoma rokmi začalo vychádzať jedno z najznámejších anime, One Punch Man, supernaturalná akčná komédia, ktorého hlavný hrdina je plešatý, na prvý pohľad úplne obyčajný týpek, Saitama, ktorý je hrdinom len tak zo srandy. Pri jednej akcii zachráni Genosa, ktorý má tiež nadpozemskú silu. Saitama sa tak stane jeho ,,majstrom", avšak je stále nespokojný z toho, že ho nikto nepozná. V tomto geniálnom svete ale existuje spolok hrdinov, ktorí svojími schopnosťami chránia obyčajných pozemšťanov. Saitamovi aj Genosovi sa podarí do spolku zapísať, avšak zatiaľčo Genos vždy stúpa hore, Saitama je považovaný za podvodníka a slabocha, pričom svojou silou si zoberie do rúk aj boha. A aký je môj dojem? 1-4 ep. [85% Na prvý pohľad tu máme výbornú animáciu, skvelú hudbu, zaujímavé boje a.. vajca na hla - teda chlapca s dvoma bradami? Okej, no prečo nie? Vlastne, za prvé 4 diely som sa stihol zosympatizovať so všetkými postavami a mohol som len umierať smiechom.. na začiatok to bolo naozaj fajn a vôbec neľutujem, že som do toho išiel. 5-8 ep. [80%] Moja spokojnosť a dobrý zážitok, trochu upadol, ale na druhu stranu som sa znovu mohol nad každou vtipnou scénou smiať. Boje síce zaujímavé až tak nie su, ale dostali sme sa do ďalšiej dejovej linky. Poznávame nové postavy a že ich nie je málo! Spokojnosť. 9-12 ep. [75%] Deviaty a desiaty diel sú fajn - je to trochu akčnejšie a po bojovej stránke sa je na čo pozerať. Vtipných scén je tu síce menej, než obvykle, ale aj napriek tomu sa vôbec nenudíme. Posledné 2 diely mi už ale veľmi nesadli. Nie že by boli vyložene zlé, ale nudili ma a aj napriek veľkej snahe pobaviť diváka, sa to tvorcom nedarí a ja som sa len mohol znudene pozerať na obrazovku. Celkový dojem: Ako celok sa mi One Punch Man veľmi páčil. Výborná hudba, zaujímavé boje, dobrá animácie, sympatické postavy a naoazaj vydarený humor. Pri sledovaní som sa naozaj bavil, a môžem to odporúčiť každému, kto sa na anime pozerá, pretože One Punch Man má naozaj čo ponuknúť. Moje hodnotenie: 80% ()

Andrew_Deer 

všechny recenze uživatele

Neznám mangu. --- Přemýšlím, jestli někdy dojde k tomu, že nebude stačit jeden úder. Bojím se, že jo a že tím pádem dojde k nějakému porušení jakési premisy, která vyplývá ze samotného názvu. Pokud taková chvíle nastane, tak šlus. Zatím ale nenastala. Taky doufám, že té tajné formuli nepřfaří nějakou nadpřirozenost jako třeba nějakej elixír nebo tak něco, že to zůstane tak, jak to je. ()

VeliiQ 

všechny recenze uživatele

Nejhorší na tom je, že ono to ze začátku vážně vypadalo dokonale. Zajímavá hlavní postava, bezva vtipy, dobré boje s výjimečnou kresbou a úžasná vedlejší postava. Jenže tohle všechno ukázali na začátku a hned po druhém díle to začali pěkně flákat. Místo toho, aby se kvalita zlepšovala, tak se zhoršovala, což je škoda. ()

Galerie (624)

Zajímavosti (12)

  • Jméno hlavního hrdiny Saitama je stejné jako jméno japonské prefektury Saitama, ze které autor mangy pochází. Autor pochází přímo z hlavního města prefektury, která se jmenuje také Saitama. Když se Saitama dostal na měsíc, byl na Zemi vidět jeden kontitent. Tento kontinent má přesný tvar jako japonská prefektura Saitama. (Harroc)
  • Když si hrdina King kupuje ve druhé sérii videohru, je velmi natěšený, jelikož hra vychází po 3,5 letech. Naráží tím na to, že druhá série One-Punch Man vyšla se stejným odstupem od té první. (Mancunian)
  • Závěrečnou píseň „Chizu ga Nakutemo Modoru kara“ nazpíval Makoto Furukawa, jenž daboval jednu z hlavních postav, Saitamu. (CarnTheNunya)

Související novinky

Pokračování Venoma má název

Pokračování Venoma má název

22.04.2020

Dvojka Venoma od režiséra Andyho Serkise má oficiální název, snímek ponese titul Venom: Let There Be Carnage, což je jasný odkaz na hlavního záporáka Carnage, jehož ztvární Woody Harrelson. Hlavní… (více)

Reklama

Reklama