I ve tmě, v mlhách, a černobíle se lze cítit jedinečně letně. Film plný řeky, prázdninových lásek a nedospělé naivity.(29.10.2011)

Poetický snímek , kde zaujme hlavně mladá a krásná Andrea Čunderlíková (Ina z Nemocnice na kraji města), která prožívá první citové vzplanutí, ale moc v tom neumí chodit. Snímek je natočen černobíle což jenom umocnujě onu zvláštní atmosféru z okolí řeky, kde se příběh odehrává.(7.2.2010)

Letní oddychovka s neuspěchanou atmosférou let 60.tých-tedy pro mě :-). Čunderlíkovou dabuje Čočková, Bradáče- Hanzlík-což filmu ublížilo.(28.7.2011)

Poetický příběh o první křehké lásce s dojemnou pointou dcera - otec ( Čunderlíková - Pleskot.). A vůbec - Čunderlíková mne zde velmi mile překvapila.(8.8.2011)

Ta nálada dlouhých letních dní, kdy je nekonečně času a zdánlivě se nic neděje, ta nálada dlouhých večerů a mlžných rán u řeky. Nádhera. K tomu neskutečně krásná Andrea. Vím, že tento film není žádné veledílo, ale pro mne má nostalgické kouzlo.(23.4.2011)

Koukatelné,ale něco tomu schází.....(7.8.2011)

• karlee

Mladá Čunderlíková prožívá během dovolené svou první lásku. Nic víc, nic míň. Pro mě příliš lyrické, nějaký děj by neškodil, takto se celkem táhne i těch 70 minut, ale atmosféra se celkem povedla, tak dám nějakou tu hvězdu.(9.8.2011)

• sarianna

Tento poeticky laděný snímek mě příliš nenadchnul, po celou dobu jsem se docela nudila. Andrea Čunderlíková byla půvabná dívka,ale to je asi tak všechno. Napadá mě jediné, a sice ." Von porád čekal, že něco příjde a vono nepřišlo vůbec nic."(5.8.2011)