Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Exploze zabije majitele kebabu a těžce zraní jeho neteř. Motivem může být touha zabránit lásce mezi muslimkou a Čechem. Nelze ani vyloučit pomstu ústeckého dopravního podniku. Do záhady pomůže vnést světlo teprve zkušenost z domácích zabíjaček. Željko si najde novou brigádu a také Kunešovi umožní vyřešení případu nový přivýdělek. (Česká televize)

(více)

Recenze (31)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rámci S02 to ušlo, ikdyž pachatel byl jasný hned. Velmi silný moment vybočující z linie průměrnosti byla scéna na hřbitově ( hodně zamrazilo) , zaujala Sára Affašová, která se po Ulici nějak rozehrává a k tomu balkánská rozverná telefonní konverzačka. PS: fascinuje mne, že když se v tomto díle mihnou Arabi, tak zdejší uživatelé chytá rapl a hned něco o sluníčkářích a vítačích, že to nejsou pachatelé. To už je na léčení být vybrnkaný z tohohle. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejslabší díl této série. Díl plný nelogických kopanců, protiřečícímu si scénáři a faktu, že Pachl se z nás asi definitivně rozhodl udělat „čuráky…“. Dost věcí jsem byl až dosud ochotný přehlídnout (přehlížet), protože se to konečně začalo mírně zlepšovat, ale v tomto případě to bylo jasný krok zpátky a šlápnutí do hovna. Kuneš v Kebabu pobavil – to bylo ale asi tak jediné – pak už jen pohledná Sára Affašová… ()

Reklama

lumir40 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl druhé serie co zvládnu. Když jsem opravdu ztěžka přešel severskou kinematografii (Oddělení Q), kde je hodný arab a zlý Dán (jako domácí), říkal jsem si, to snad ani ne. A ejhle! Po dost dobrém Raplu 1., přichází severský styl i k nám. Ani ne kvalita, ani ne nápad, ale jen ten hnus - já se snad ani nebojím říct, vlastně zrádcovský hnus. Výborně ČT, výborně. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z tohoto dílu mám rozporuplné pocity. Policisté se konečně tváří, že vyšetřují. Ale zase jim musí pomoci téměř nečekaná událost. Ovšem lezou mi krkem telefonáty Željka a odposlech se slovníčkem. Slepici se musím omluvit, Pepíčka/Honzíka? je mi líto. Ale spíše to vypadá, jako by scénárista zapomněl... Postoj tvůrců k menšinám je veskrze pozitivní, zato my bychom se asi měli okatě stydět :) ()

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY - BACHA! Tak když začal další díl ságy pana Raplíka, seděli jsme s manželkou pohodlně v křesle a tak nějak rozpačitě zkusili Kebabu věnovat svou pozornost. Hned na začátku jsme jednohlasně vzdychli: "Jejda, to bude Hádek." Zaznělo to, jen co se objevil na place. Dál to asi nemá cenu rozvádět. V Četnických humoreskách jsem přijal, že jakmile se pachatel objeví na plátně, ihned ho poznám. U Rapla mi to přijde nefér vůči divákům. Opravdu dobrá scéna přišla spolu s Honzíkem... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • V průmyslové zóně, kde stál Kebab Aleppo, lze vidět Robur LO 3000 v provedení autobusu. Robur LO 3000 byl 3tunový nákladní automobil vyráběný východoněmeckým výrobcem průmyslových vozidel VEB Robur-Werke Zittau v letech 1973 až 1984. (sator)
  • V epizodě vystupují dva extrémističtí autobusáci Dopravního podniku města Ústí nad Labem, ale ke konci epizody, kdy jim Kuneš (Hynek Čermák) připravuje extra pálivý kebab, je v detailnějším záběru vidět, že oba autobusáci oblekají bundu Dopravního podniku Praha (lze poznat podle loga dopravního podniku). (Daniel13185)
  • Nalezenou vražednou zbraň osahali tři policisté, aniž měli rukavice, a to vše před sejmutím otisků. (sator)

Reklama

Reklama