Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Volha - FOXTERIÉRY (2023) (epizoda) 

Hodně toho proč to je blbě, to už je popsáno. Přesto mě překvapuje nedůslednost v detailech, jako je např. stání vozidel. Tak Veřejná bezpečnost bylo viditelné zlo, STB bylo neviditelné zlo, ale obojí bylo všeobecně známé a všudypřítomné. A pak se točí seriál, kde se stojí s autem jak si řidič zamane. To je díky lenosti měšťáků, protože dopravka už není, možný dneska, ale za bolševika se v protisměru stát nesmělo a bylo hafo pokut. Ale jak píšu, pět, šest, chybek v detailech a seriál je pro konzumenta, co nezapíná to mezi ušima a dlabe...

plakát

Princezna a půl království (2019) (TV film) 

No, ať si kdo chce co chce říká, je to jedna z nejlepších pohádek z poslední doby.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Myslím, že tady se to moc povedlo. Jasně že něco bylo i na méně než 5 hvězd, ale jako celek, klobouk dolů, že třetí série nevykrádá první a ještě je ze všech nejvtipnější a to velice posouvá seroš o level výš.

plakát

Poslední chlap na Zemi (2015) (seriál) 

No, nápad dobrej, část dílů k pobavení, část k zamyšlení, bohužel to Will utopil paradoxně sám na sobě. Kreténismus do určitý míry je vtipný, někdy i poučný, ale kreténismus na druhou už prostě nefunguje.

plakát

6 underground: Tajné operace (2019) odpad!

Hoši, my Vám tu demokracii přivezeme, i kdybyste nechtěli! Tedy, demokracii ne, to už jako Vy sami, podle nás, ale... Ne, prostě něco, co tu už bylo stokrát a stokrát líp. Ztráta času. Bohužel.

plakát

Heavy Trip (2018) 

Jo, tohle prostě jo. Bavil jsem se a krom blití jak z americkejch chudej filmů, dobrý. Fakt dobrý.

plakát

Složka 64 (2018) 

Tak Oddělení Q se mi celkem líbilo, sice s výhradou, ale šlo to. Ovšem severské sebemrskačství ve vztahu k muslimům, to je něco, co je k blití. Je hezké, že na základě skutečných událostí postaví nový příběh, ale skutečně je nutné to rozdělení světa na fuj, ošklivý STARÝ DÁN a na hodný NOVÝ MUSLIM? Holt asi netušíme že i v Dánsku se točí za hujeroeuro dotace a tak je nutné do té řiti zalézt co nejvíc. Dycky Soros! Ta jedna hvězda je moc...

plakát

Rapl - Kebab Aleppo (2019) (epizoda) odpad!

Poslední díl druhé serie co zvládnu. Když jsem opravdu ztěžka přešel severskou kinematografii (Oddělení Q), kde je hodný arab a zlý Dán (jako domácí), říkal jsem si, to snad ani ne. A ejhle! Po dost dobrém Raplu 1., přichází severský styl i k nám. Ani ne kvalita, ani ne nápad, ale jen ten hnus - já se snad ani nebojím říct, vlastně zrádcovský hnus. Výborně ČT, výborně.

plakát

Rapl - Operace Ofsajd (2019) (epizoda) odpad!

Nový Rapl je hloupý a nudný. Ovšem, informací hafo - neonacisti nemluví, jen řvou, tak je ihned poznáte, patolog je natolik boží člověk, že si koupí "opravdový zlato" od cigánů a věří tomu, policajti maj plesnivou ubytovnu, starosta odmění člena soukromé firmy za statečnou ochranu soukromých peněz, atd... atd... Nechci kritizovat, ale problém je, že je to prostě hloupý. Moc hloupý...

plakát

Peppermint: Anděl pomsty (2018) 

Vzít to jako námět ke slohovému cvičení, tak by osnova vypadala takto : 1. Úvod, 2. Závěr. Úvodem je možné říct to, co se dá říct i na závěr - naprosto zbytečné, o ničem a hloupé. Ztráta času. Doporučuji : vynechat.