Reklama

Reklama

S novým iPhonem, bytem v blízkosti nákupního centra The Grove a tučným bankovním kontem po milovaném zesnulém manželovi se Marnie Minerviniová (Susan Sarandon) nadšeně stěhuje z New Jersey do Los Angeles, aby byla nablízku své dceři Lori (Rose Byrne), úspěšné (leč stále svobodné) scenáristce, a zahrnula ji mateřskou láskou. Když ale kvanta jejích zpráv, nečekaných návštěv a udělených rad, o které nikdo nestojí, donutí Lori stanovit přísné osobní hranice, Marnie vynaloží svůj neutuchající optimismus a velkorysost na to, aby změnila životy ostatních. Zatímco poznává nové přátele, nachází nový smysl života a naváže nečekaný milostný vztah s bývalým policistou a motorkářem jménem Zipper (J. K. Simmons). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (34)

allegria 

všechny recenze uživatele

Místy nevěrohodný děj, podle mě trochu idealizovaný, ale třeba jen mám špatné zkušenosti, nebo nevěřím na zázraky :-). Třeba když se hlavní hrdinka cpe zmrzlinou a dorty a vajíčky smaženými na másle a je pořád štíhlá, nebo když je tak naivně důvěřivá, že dělá někdy horší věci než puberťačka a přesto se jí to nikdy nevymstí, o přátelských i rodinných vztazích nemluvě....Ale přece se mi na to koukalo dobře, ani chvilku jsem se nenudila, zasmála jsem se i si poplakala :-) a ty čtyři hvězdičky dávám za ten konec. Ten je totiž geniální a pro mne velmi věrohodný. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

role velmi těžká pro Sarandon,velmi emocionální.Ale role upištěných děvčat které s ní probírají své problémy a ona jim nadšeně radí a ony nadšeně rady přijímají a doslova jásají......Jen její dcera jí má plné zuby.Což já bych taky měla.Je něco jiného sdílet s někým čtyři zdi a něco jiného někoho potkat u kafe a za hodinu se ho zbavit a mít někde své soukromí kam mě ten otrava nepronásleduje.Takže jsem chápala Lori a její matka mi silně lezla na nervy s ní ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Za mě ta matka nebyla zas tak šílená :D Sarandon mi do té role neskutečně pasovala! Bylo to přehnané a vygradované - to ano, ale za mě fajn a příjemně pestré..Nevěřila jsem, že by mě tak mohla zasáhnout situace, kdy uprostřed noci přijde na to, co ta paní v nemocnici ukazuje prsty a pak když na to přišla - tak pardon - ale to bylo tak silné a beze slov, že mě to neskutečně zaskočilo. Bylo to všechno fajn :) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mám filmy, zahánějící takový ten mýtus strašidelného a děsivého stáří, rád. Ne proto, že by fungovaly na mně, já se stáří nijak nebojím, ale jsem rád, že i přesto, že je to jen filmová fantazie, přeci jen může něco z toho zůstat. Navzdory klasickému filmovému idealistickému ústupku, kdy hlavní hrdinka má hodně peněz, je za vodou a může si tedy dělat co chce. S tím se zrovna každý neztotožní. Ale tak nějak ten příběh zachránit a ukotvit museli. Tohle je takový neškodně milý film, který mě však dokázal prakticky ve dvou hned po sobě jdoucích scénách rozesmát k slzám i rozbrečet dojetím. Takže si asi může připsat bod k dobru. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Postava „Marnie“ pre S. Sarandon je absolútne šitá na mieru. Samotné zachytenie vzťahu matky a dcéry by však (z režisérskeho hľadiska) mal byť lepší. Naopak, najväčším ťahúňom celého príbehu sú spoločné (vedľajšie) scény dvojici S. Sarandon a J. K. Simmons. Tieto scény by mohli dostať väčší priestor. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama