Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer 9
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Videa (13)

Trailer 9

Recenze (91)

Mikita 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak dlouho to ještě vydržím, je to tolik ukecané a tak málo se tam toho děje.... A když už nastane nějaký boj, je stále tak stejný. Jediné, co mě zatím drží u sledování je Dominic, který je vybraný opravdu šikovně, bohužel z něj dělají ukňourané štěně, které až moc bere na hlavní hrdinku a vytrácí se tak to krásné napětí a škádlení, které v knize tak perfektně fungovalo. A obsazení hlavní hrdinky vůbec nebylo šťastné. Raději bych ocenila pokračování filmu, kde postavy měli alespoň nějaké charisma a obsazení bylo velmi sympatické. Tohle je bída. Škoda, velká škoda. Ale sérii už dokoukám. Snad. EDIT: Konečně 6tý díl není tak otravný a vykecávání zde má trochu smysl .... a konečně také nějaký záblesk romance. ()

KoRniky 

všechny recenze uživatele

Pred par lety podivala na film jmenem Mortal Instruments: Mesto z kosti, a bylo to jako hodne spatny. Ono kdyz od prvni minuty nemuzete pochopit, proc ma hlavni herecka na cele dve housenky misto oboci, to vas rozhodi a na film se ani nemuzete soustredit. A celkove, herecke obsazeni Mesta z kosti bylo hodne spatny - a proto se serie nikam neposunula a nenatocil se (zatim) dalsi film. ALE, nekdo jiny se chopil prav na tento dost slusny pribeh a natocili serial. Prvni serii jsem shledla za vikend, a ackoliv jsem pri nekterych scenach kroutila hlavou a obracela oci v sloup jak trapne to nekdy bylo, chtela jsem videt vic a zjistit, kam pribeh pokracuje. Tak jsem trpelive cekala na druhou serii, az me to prestalo bavit a koupila jsem si vsechny knihy na Audible a za tyden jsem si cely pribeh poslechla a zjistila, ze Mortal Instruments jsou SKVELE knihy, ale filmove a serialove adaptace bohuzel nic moc. Druha serie Shadowhunters byla o moc lepsi nez prvni, hlavni predstavitelka Clary se konecne naucila trosku hrat, a celkove to bylo mnohem "snesitelnejsi". No a za 4 dny vychazi novy dil, a konecne se do pribehu dostavi jeho nejzajimavejsi character - Sebastian. Uz aby to bylo. Serial pro nactilete (a pro me) ktery ma sve mouchy, ale neni k zahozeni! ()

Reklama

katka74 

všechny recenze uživatele

Na první 3 díly jsem jen nevěřícně koukala a kroutila hlavou. Asi jsem nikdy a nikde neviděla horší herečku, než představitelku hlavní hrdinky v tomto seriálu. Jace jako postava není šťastně napsaný, v podstatě jen tajně miluje a souží se láskou ke Clary (nechápu, proč??). Nejlepší postava Magnus, jejich lovestory s Alecem byla jediným důvodem ke sledování dalšího dílu. Simon asi nejlepší výkon ze všech mladých a krásných, ze starší generace byl hodně fajn Luke. Dokoukala jsem z povinnosti, když už jsem se do toho dala, přeci to nevzdám. ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Místo abych si přečetla knižní předlohu, pustila jsem se do seriálu... Ach ta škoda. Je to tak strašně naivní, povrchní, umělé.. Hlavní hrdinka vyumělkovaná, dialogy příšerné a těch LGBT párů až nějak moc.. ale i tak mě to celkem chytlo a já se vždy těšila na další díl. Ještěže už ale další není :-) ()

RedRose odpad!

všechny recenze uživatele

je to kruté... nejsem si jistý, jestli to přímo vychází z filmu (kterému jsem dal 42%), nebo jen někdo vybrakoval stejnou knižní předlohu, ale je to vlastně úplně jedno... je tady tolik přeslazených nagelovaných neherců pohromadě, až je mi z toho nevolno... Katherine McNamara jako náhrada filmové Lily Collins, to je úplnej průser... protrpěl jsem 5 (!) dílu, ale nevím jestli zvládnu ještě další... šokovaně jsem zjistil, že to po první sérii neukončili, ale jede to vesele dal... v té americe fakt není něco v pořádku... výstižné komentáře: verbal a noriaki /// Edit: hodnocení druhé série v červených číslech ?! vážně ?! to fakt netuším, co by se muselo stát, aby podprůměrná kvalita vyšplhala až takto vysoko... ()

Galerie (1 091)

Zajímavosti (9)

  • Herci si museli povinne prečítať sériu "Nástroje smrteľníkov," aby lepšie porozumeli svojim postavám. (Paulo)
  • Divák si může všimnout rozdílné barvy očí Jace Waylanda (Dominic Sherwood), hercovy oči mají rozdílnou barvu i ve skutečnosti, tento efekt se nazývá heterochromie. (Clowers)

Reklama

Reklama