Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer 1
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (91)

Claire.TJ 

všechny recenze uživatele

Okay okay okay. Ta knížka není nedementní, to si nebudeme lhát. Ale Jace v ní opravdu neodpovídá popisu "emo Matěj Ruppert po peroxidu, dietě, posilce a kurzu rádoby silácký chůze" (ty jo, srsly http://img.ceskatelevize.cz/cache/216x288/lideCT/photos/cards/medium/4247.jpg?1386843427) a Clary není tolik na pěst, aby její ztělesnitelka musela bejt umělá zrzka bez špetky talentu - jako srsly, McNamaře nevěříte ani její v knížce neexistující a v seriálu přebývající kozy. Všichni jsou tam prostě víc hot a všichni úplně stejně rádoby cool, jen je tam navíc totální kripl master friendzonu Simon, kterej má bejt vtipnej a vlastně není. Prostě Freeform potřeboval svýho Teen Wolfa, a tak kvůli tomu znásilnili ne úplně špatný knížky a dopadlo to blbě. Jediný body za Izzy, která je uvěřitelná prostitutka. No, aspoň už se nestydim za to, že mě baví Reign. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou lepší, některé horší. Má to dobré scény a pak to má scény, u kterých nevěřícně kroutíte hlavou, jak to mohli natočit. Někteří herci jsou lepší/sympatičtější a pak tam máte takové jako Katherine McNamara. Ve výsledku jsem taková rozpolcená. Nemůžu úplně tvrdit, že se mi to nelíbilo, jenže natočené to nebylo nijak skvěle. Naplácali tam toho hodně, místy jsem se ztrácela a taky mě to nechytlo, abych se těšila na každý nový díl. Moje největší výtka je pravděpodobně herečka v hlavní roli, nejen, že neumí hrát, ještě je děsně nesympatická. No jsem zvědavá co budou nastrkat naplácat do druhé série. 3* ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tuctový ničím výnimočný teen emo/homo seriál, ktorý naväzuje na kinoprepadák Mortal Instruments. Radšej by som si bol dal ďalšiu časť či dve z pôvodného filmu, ako tento seroš. Dopozerané len kvôli záujmu o príbeh ako taký, inak nič moc ála Magicians, ktorý tiež lákali na ďaleko lepší seriálový zárez, akým sa nakoniec stali. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Zatím to není tak strašné určitě dám seriálu šanci ale teda mohli by si odpustit ty přihřáté písničky a preobsadit tu zrzavou pizdu,které sice je pekelně sexy ale hereckého talentu posbírala tolik asi jako Rytmus toho hudebního. Ale démoni jsou moc pěkní a seriál má celkem slušné tempo. Zatím tedy 45% ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Místo abych si přečetla knižní předlohu, pustila jsem se do seriálu... Ach ta škoda. Je to tak strašně naivní, povrchní, umělé.. Hlavní hrdinka vyumělkovaná, dialogy příšerné a těch LGBT párů až nějak moc.. ale i tak mě to celkem chytlo a já se vždy těšila na další díl. Ještěže už ale další není :-) ()

Galerie (1 091)

Zajímavosti (9)

  • Divák si může všimnout rozdílné barvy očí Jace Waylanda (Dominic Sherwood), hercovy oči mají rozdílnou barvu i ve skutečnosti, tento efekt se nazývá heterochromie. (Clowers)
  • Jonathan „Sebastian“ Morgenstern (Luke Baines) umí dle knižní předlohy mimo jiné česky. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama