Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer nadhodí Bratrstvu odvážnou myšlenku. Geralt uzavře nebezpečnou dohodu s převozníkem a Triss se snaží rozlousknout záhadu zmizelých novicek. (Netflix)

Recenze (39)

Sany33 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Geralt a Ciri cestujú cez more aby sa vrátili k bratstvu čarodejníkov a zúčastnili sa na sneme. Yen zatiaľ rozohráva hru o zjednotenie Severu. Triss je na stope zmiznutých polelfiek. Prevedenie: V komentári k predchádzajúcej časti som napísal, že dávam dve časti tomu aby sa z Marigolda stal buzerant. A v tomto smere Netflix predčil moje očakávania lebo je to iba jedna časť a už to tu máme.  Do toho vždy keď sa musím pozerať na čierneho elfa z dredmi sa mi otvára nožík vo vrecku. Toto je najväčšia neúcta ku knižnej predlohe akú som zatiaľ mal možnosť vidieť. Dopozerám to do konca iba kvôli Cavilovi. 3% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi to k Zaklínači patří, ale z těch písniček i jejich interpretů, bylo mým uším na zvracení. K tomu všechny výtky z minula, ale násobeno dvěma. Přesto se našel prostor pro vytváření milostné linky mezi dvěma muži... . Jestli je v předloze homosexuální vsuvka netuším, ale vzhledem k tomu, co poslední roky VOD tragédi předvádí bych řekl, že jde o "vylepšení", ze kterého milovníci předlohy srší nadšením stejně, jako fandové Nadace a Pána prstenů. Nemůžu si pomoct, ale zatím bych tvůrce hodnotil jako špatnou volbu. Tohle chtělo silnou osobnost, která má koule postavit se studiu a prosadit vlastní vizi. Někoho, komu by po přečtení scénářů třetí řady, neutekla hlavní star. ()

Reklama

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hele, jako třetí série vizuálně zatím vypadá vymazleně... obzvlášť na dámách si dali tvůrci záležet, Ciri dospívá a na Yennefer už jsem si i zvyknul... (Chudák Fringilla)... Cavill to prostě táhne - je to profík... Toho Marigolda Netflixovskému "poselství" a potřebou všude cpát LGBTQ+ ale neodpustím!!! ()

exree 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výměna cesty lodí za zabití vodní příšery po dlouhé době měla zaklínačský (road trip) feel, sice samotný souboj (včetně přípravy) s příšerou mohl být delší, ale šlo to. Celkem komická byla znělka ve stylu Mandaloriana když jí Ciri dorazila, ale tak proč ne. Parodický rozhovor Ciri a Marigolda, kdy házeli hlášky místo Geralta a Yennefer, byl zatím vrchol série. Bohužel hned pak přišla naopak nejhorší scéna. Ne že by to k ní už nějakou dobu nesměřovalo, ale ten ultra slizký gay hrabě nebo co to je + Marigold fakt nejdou moc k sobě. Klasický Netflix. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

plno scenaristickej vaty, dramaturgickej bezradnosti, konverzie zaruceneho heterosexualneho suknickara na gaya a alternativnej reality ako by vyzeralo stredoveke polsko, keby lezalo na pobrezi stredozemneho mora a a uz pred tisicrocim sa don hrnuli prudy migrantov z afriky na pltkach. zle tusenie (a nahodne spojlery...) na dlhodobo a opravnene odradzali od tohto dielu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Když se Marigold (Joey Batey) při pozorování Geralta (Henry Cavill) s Yennefer (Anya Chalotra) zmíní o tom, že není nablízku jednorožec, naráží tím na známou sexuální scénu ze hry „The Witcher 3“. (p3tris)

Reklama

Reklama