Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer nadhodí Bratrstvu odvážnou myšlenku. Geralt uzavře nebezpečnou dohodu s převozníkem a Triss se snaží rozlousknout záhadu zmizelých novicek. (Netflix)

Recenze (39)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne a ne naladit se na tuto řadu. Vůbec mě to nebaví, přijde mi, že se tam nic neděje. Tady mě nebavil ani Geralt. Prostě vydají se na moře, námořník je okamžitě vezme bez placení, automaticky předpokládá, že příšeru Geralt vyřídí. CGI je naprosto hnusný a to je v epizodě jen na pár minut. Podzápletka s ostatními postavami hrůza. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrný díl, který pěkně odsejpal. Ale nebylo to jen pěkné... Ciri i při souboji zmalovaná jako holka z E55, navíc právě souboj jí teda moc dobře zahrát nešel, byl nepřirozený. A hyperkorektnost rušila i v tomto díle - homosexuální románek, super... Lesbičky už byly taky, už chybí jen nebinární jedinci a záchrana medvídka mývala, resp. celé zelené planety. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi to k Zaklínači patří, ale z těch písniček i jejich interpretů, bylo mým uším na zvracení. K tomu všechny výtky z minula, ale násobeno dvěma. Přesto se našel prostor pro vytváření milostné linky mezi dvěma muži... . Jestli je v předloze homosexuální vsuvka netuším, ale vzhledem k tomu, co poslední roky VOD tragédi předvádí bych řekl, že jde o "vylepšení", ze kterého milovníci předlohy srší nadšením stejně, jako fandové Nadace a Pána prstenů. Nemůžu si pomoct, ale zatím bych tvůrce hodnotil jako špatnou volbu. Tohle chtělo silnou osobnost, která má koule postavit se studiu a prosadit vlastní vizi. Někoho, komu by po přečtení scénářů třetí řady, neutekla hlavní star. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Come ooooooon, co tohle je sakra? Peněz na to mají jako bylo na Hru o trůny, vypadá to desetkrát levnější, na předlohu se zvysoka sere, děj se posouvá úplně nesmyslně zkratkovitě dopředu, žádný dialog, žádná událost, nic, co se stane, nemá vliv na jakékoli pozdější dění, a jediné, co tam občas za něco stojí, je Cavill a akce. Cavill po téhle řadě končí. Kvůli akci můžu začít koukat na jiný věci. Tak jsou normální? ()

exree 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výměna cesty lodí za zabití vodní příšery po dlouhé době měla zaklínačský (road trip) feel, sice samotný souboj (včetně přípravy) s příšerou mohl být delší, ale šlo to. Celkem komická byla znělka ve stylu Mandaloriana když jí Ciri dorazila, ale tak proč ne. Parodický rozhovor Ciri a Marigolda, kdy házeli hlášky místo Geralta a Yennefer, byl zatím vrchol série. Bohužel hned pak přišla naopak nejhorší scéna. Ne že by to k ní už nějakou dobu nesměřovalo, ale ten ultra slizký gay hrabě nebo co to je + Marigold fakt nejdou moc k sobě. Klasický Netflix. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Když se Marigold (Joey Batey) při pozorování Geralta (Henry Cavill) s Yennefer (Anya Chalotra) zmíní o tom, že není nablízku jednorožec, naráží tím na známou sexuální scénu ze hry „The Witcher 3“. (p3tris)

Reklama

Reklama