Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svět ohrožuje vzrůstající moc království Nilfgaard. Yennefer se vrátí ke starému způsobu života a Geralt přehodnotí svůj závazek vůči zákonu překvapení. (Netflix)

Recenze (63)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A opět si mohu mnout ruce nad tím, že neznám předlohu. Když vidím nespokojenost čtenářů a naopak spokojenost nás ostatních, tak si výskám. Díl kdy do sebe začne poprvé vše zapadat. Linie se začínají protkávat a osud naplňovat. Konec s lehkým nádechem hororu vše krásně dotváří. 90 procent a pro mě zase jedna z opravdu dobrých epizod. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nilfgarde je evidentne väčšou hrozbou ako si svet doteraz myslel a tak sa musí Yenn na volanie ostatných čarodejníkov vrátiť do svojej alma mater. Tu pochopí že má cenu za niečo bojovať. Na druhej strane Geralt má v úmysle za každú cenu pomôcť svojej zverenkyni Ciri po tom čo Cintru napadol Nilfgard. Ale to už vieme z prvej časti teraz sa iba na pozadí odohrá trocha viac vecí aby sme to mohli pochopiť. 79% ()

Reklama

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečné časové protnutí linek se ukazuje jako ultimátní scénaristické selhání. Nutno říct, že bez alepoň mírného vodění za ručičku díky předloze, jsou tvůrci úplně mimo a situaci nezvládají. Bojím se, co se bude dít až si podkopou předlohu tak, že na ní nepůjde navázat a oni to budou muset zvládat sami. Jak ukázala tato velmi zbytečná epizoda, tak očividně nedokážou ukočírovat ani jednu linku. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už šestá epizoda mě zklamala, ale sedmý díl byl ještě horší. Děj byl z valné části nudný, Yennefer se chovala jako rozmazlená, krajně otravná patnáctka a místo toho, aby příběh gradoval, přišlo otravné shrnutí předchozího dění. Chápu, že Amíkům asi neslouží paměť zrovna ideálně, ale pokud si běžný divák pamatuje, co viděl, musel se nudit. 2*- ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Končí nám série. Děj by měl logicky gradovat k epickému finále a ti čuráčtí (možná bych měl napsat spíše píča tvůrkyně, protože tento paskvil má na svědomí celou dobu žena) tvůrci nasadí místo toho rekapitulační díl, kde se nejenom opakují záběry z dílů minulých, ale navíc ty nové jsou maximálně nudné a tak trošku i zbytečné. Protože snad každý divák, který není úplná píča si zvládne domyslet určité souvislosti. Tohle fakt nepochopím. 6 dílů se zkracují luxusní povídky na naprosté minimum, že prakticky motivace postav ani nedávají žádný velký smysl a přijde 7. díl, kde ti kreténi vše rekapitulují. Je to jako byste týden připravovali pannu na její poprvé a pak ji v neděli na sucho vrazili pyj do zadních vrátek. Opravdu jsem nevěřil tomu, že se dá luxusní dílo Sapkowskiho nějak zmršit, ale tahle sračka překonala mé nejhorší obavy. Tento díl je opravdu zpečetěním tvůrčí neschopnosti. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Princezna Ciri (Freya Allan) na konci odříká kousek z tzv. Ithlinina proroctví. Jedná se o starou elfí věštbu předpovídající konec světa, která hraje svoji roli jak v knihách, tak i v herní sérii. Podle věštby pokryje svět hustý led, a pouze elfové díky Starší krvi dokáží přežít. (NiWi)

Reklama

Reklama