Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (369)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zaznamenal som existenciu viacerých ženských verzií Pařby ve Vegas a všetky som doteraz úspešne odignoroval, ale Mila Kunis sa neodmieta. Som predsa gentleman. No a moja dobrá výchova ma tentoraz odmenila fajn zážitkom. Väčšinu času sa totiž Matky na tahu prezentujú vtipnými hláškami, gestami a zpomalenými zábermi. Buráca do toho párty hudba a vy si hovoríte, že po dlhej dobe komédia, ktorá trafila do čierneho. Celkový dojem bohužiaľ zrážajú kecy o rodičovstve a predovšetkým sračky o materstve, ktoré ako bonus na úplný záver zničia mokrý sen o Mile a jej matke. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Velké nadšení. Seděly mi naprosto všechny vtípky a hlášky, to se jen tak nevidí - této scénáristické dvojice se musím držet! Fakt jsem se bála, že to bude stupidní, jako většina podobných filmů, ale byla jsem příjemně překvapena. Ze sálu jsem odcházela s úsměvem na rtech a dobrou náladou - miluju to, když se mě komediální filmy dotknou. Skvělej soundtrack. Závěr s real maminama byl moc milej. Christina Applegate dokonalá. Holt vzdávám i mé oblíbené Kristen Bell, Mile Kunis a Kathryn Hahn. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

I když jsem čekala uvolněnou slátaninu, ta komedie "Matky na tahu" mě mile překvapila.. Jasně, něco je až tupě vyhrocené, ale vesměs jsem se celý film cítila příjemně a uvolněně.. Velmi často jsem se zasmála.. "Matky na tahu" není film jenom matkách, ale především o ženách, na které jsou v současné době kladeny vysoké nároky.. Musí být krásné, štíhlé, nonstop upravené, příjemně naladěné, sexu chtivé, v zaměstnání úspěšné, skvělé organizátorky, finančně nezávislé a perfektně pečující o své děti i drahé polovičky.. Každá žena je tlačena do role superwoman a všechny její superlativy jsou navíc brané jako samozřejmost.. "Matky na tahu" je film, který úsměvnou formou a vyhroceným dějem boří mýty a ukazují, že uvnitř každé ženy je nespoutaná sprostá holka, která se chce dostat na povrch.. Navíc ústřední trojka v čele s Milou Kunis měla pěkně a komediálně zpracované charaktery.. Christina "Melounek" Applegate byla skvělý "padouch", který ovšem nebyl jen černočerný, ale měl i své šedé odstíny.. Navíc hlavní hrdinka nebyla najednou jen cool mamka, ale nesla si za své nezodpovědné chování následky.. Bavilo a moc, taková holčičí jízda po třicítce, a od komedie mi to fakt stačí :-) Od ní nepotřebuji sofistikovaný děj a herecké výkony hodné Oscara :-) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od kolegy Chozeho si myslím, že Matky na tahu Ženy sobě s přehledem dotáhly, předběhly a nechaly za sebou na délku svázaných podprsenek ženského spolku. Tedy, nění to nic světoborného, ale zasmál jsem se a nejednou (na rozdíl od Žen sobě) i chápavě a uznale přikyvoval (patřím totiž k otcům, kteří sdílí spoustu věcí, které jsou v tomhle filmu přiřčeny "jen" ženám - a okrajově nutnému panu dokonalému). Nejvíc se mi líbily závěrečné titulky. A to není žádná ironie, ale ty rozhovory s matkami v několika minutách nastínili realitu oné filmové fikce. Dokonalé matky neexistují, pokud ano, ubližují svým dětem a samy sobě. K mému vlastnímu překvapení Kunis zvládla matku dobře. Má oblíbená Kathryn Hahn mě opět rozsekala. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zpočátku v obavách, ale nakonec jsem překvapen dvojnásobně nejen jak moc se mi film líbil, ale také jakéj populární hit se v USA z Bad Moms stal, že se už chystá sequel Bad Fathers. Mila Kunis je úžasná a rozkošná a Kathryn Hahn je novodobý ženský Stiffler, ta se zde bezkonkurenčně stará o humor a vychází jí to. Scéna v obchodňáku je boží. Byť je film spíše pro ženské pohlaví, bavil jsem se i já, občas není na škodu sledovat jak si užívají ženy. 75% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Amy (Mila Kunis) jezdí na začátku minivanem Chrysler Pacifica. Červený muscle car, který řídí Amy v průběhu filmu, je první generace Dodge Challenger ze 70. let. Gwendolyn (Christina Applegate) vlastní bílý Range Rover. (FIAT 500)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste New Orleans. Krátko však filmári pracovali aj v Chicagu. (MikaelSVK)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama