Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (369)

pepo 

všechny recenze uživatele

Ak si odmyslím to, že každý chlap ktorý nevyzerá tak, že sa práve vrátil z fotenia reklamy na spodné prádlo je vykreslený ako totálny hňup a hovado, tak je to prekvapivo veľmi milé a sympatické. A takisto je veľká škoda tej dementnej zápletky s voľbami, ktorá to strašne brzdila. Inak fakt príjemna oddychovka so super castingom. Vo svojom žánri a súčasnej konkurenci v pohode 7/10 P.S. Má to veľmi pekné záverečné titulky, ktoroé mi to hodnotenie v poslednej chvíli vytiahlo tak vysoko. Ale to tvrdím ako človek, ktroému prišiel dojímavý Martha twist v BVS :) ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

V kontextu nebezpečný předvídatelnosti týhle taškařice až nečekaně velká prča. Možná díky tuně "mateřsko-vulgárních" hlášek, který pálí od boku ústřední maminy (trio zoufalka, puťka a štětka obsazený fakt skvěle). Největší díl úspěchu má na krku obří nadsázka, páč v tomhle filmu jsou úplně všichni přepálený karikatury, z nichž jedině hlavní hrdinku (Mila Kunis) lze občas podezírat z vývoje a nečernobílosti. Nezbytný morální kydáníčko odbyto naštěstí rychle. Není to žádná megapecka, není to chytrý a ambice končí u prostýho oddechu, ale pokračování určitě uvidim. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Největší filmový skvost pro feministky. Ryze dámská záležitost trpce zobrazující složitý ale přesto neodmyslitelný život každé matky se místy jevila hodně přehnaně, chvílemi to byla dokonce zábava. V kabátu typického hollywoodského klišé, kdy by v případě takovýchto témat snímky jimi obohacené mohly tímto definovat vlastní žánr. Přesto tam zanechám slabý průměr, jež hodně zachraňovala stále krásná sympaťačka Mila Kunis. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Velké nadšení. Seděly mi naprosto všechny vtípky a hlášky, to se jen tak nevidí - této scénáristické dvojice se musím držet! Fakt jsem se bála, že to bude stupidní, jako většina podobných filmů, ale byla jsem příjemně překvapena. Ze sálu jsem odcházela s úsměvem na rtech a dobrou náladou - miluju to, když se mě komediální filmy dotknou. Skvělej soundtrack. Závěr s real maminama byl moc milej. Christina Applegate dokonalá. Holt vzdávám i mé oblíbené Kristen Bell, Mile Kunis a Kathryn Hahn. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Až moc feminosexistické a pre mužského diváka absolútne nevhodné. Scéna v obchode však bola sranda, tá sa vydarila - tak blbé a strelené až to bolo dobré (k tomu ešte výborne zvolená hudba). Ďalšie plus už vidím len v herečke M. Kunis, ktorú mám celkom rád, a ktorá tak aspoň v mojich očiach a z prízemných dôvodov, zachránila čo mohla, no.... vlastne, aj tak toho veľa na záchranu nebolo. Podpriemer. 40/100 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)
  • Tento projekt sa mal pôvodne natáčať v produkcii Paramount Pictures, v hlavnej úlohe s  herečkou Leslie Mann a v produkcii Judda Apatowa. Po tom, čo táto dvojica od projektu odstúpila, film prešiel pod patronát spoločnosti Stx Entertainment, ktorá do hlavných úloh obsadila trojicu Christina Applegate, Kristen Bell a Mila Kunis. (beso74)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama