Reklama

Reklama

Smrtelné historky

Trailer

Obsahy(1)

Smrtelné historky jsou trikový povídkový celovečerní film, který kombinuje hrané akce s 3D a 2D animací, vedenou loutkou a zadní projekcí. Skládá se ze tří příběhů Dědek Kaktusák, Maják, Velkej chlap a tří krátkých blackoutů Na draka. Každá část filmu je vyrobena jinou technologií a je jiného žánru. Dohromady ale spolu příběhy souvisejí jak obsahově, tak formálně. Ve všech povídkách si tvůrci hrají s dvojím měřítkem a s ústředními tématy hrdinství a smrti. Vždy se setkává něco velice malého s něčím velmi velkým (malinkatý rytíř s obřím drakem, mexický prastarý skřítek s člověkem, drobounký Profesor s kravami, dva gangsteři s Velkým Chlapem). A všechna tato setkání končí hrdinskou smrtí malé ústřední postavy. Každý příběh však na hrdinství a smrt nahlíží jinak. (Falcon)

(více)

Diskuze

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Ainy

to seš jedinej.Už podle traileru jsem neviděl nic jako sranda,zábaza,zábavný sprosťárny jako v SP...Prostě tenhle styl polohraný - poloanimovaný nesnáším.Normální příběh(y) - Buďto bude čistě animovaný nebo hraný...

na příspěvěk reagoval Ainy

JamesSi

JamesSi (hodnocení, recenze)

Proč někdo v Čechách nemůže udělat animovaný film pro dospělé? A tím myslím, že by stačilo, kdyby to mělo normální příběh bez pitvoření. Tohle nebude bavit nikoho.

na příspěvěk reagoval BloodyBeast

Uživatel JamesSi smazal svůj příspěvek.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Já bych tomu tedy šanci dal protože to vypadá zajímavě :-) a hlavně našinec.

na příspěvěk reagoval Ainy

Reklama

Reklama