Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Baby nebude sedět v koutě! A to ani v roce 2017 v remaku slavného filmu o mladé Frances, která se během letní dovolené s rodinou bláznivě zamiluje a naučí tančit... (TV Prima)

Recenze (42)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem to o dost horší, ale i tak je to nic moc. Abigail mám ráda, ale v téhle roli jí to prostě nesedí, je na to až moc baculatá a tancuje jako prkno, věřím, že i já bych to zatancovala lépe. Colt Prattes ať se snaží jak chce, nikdy nebude Patrick Swayze a to je jeho jedna ale velká chyba. Soundtrack originálně pojatý, nicméně chybí kouzlo originálních písní, ale líbilo se mi, že to udělali muzikálně. Velké plus za rozvíjení vedlejší linky postav, například rodičů nebo sestry, hodně tam bylo vysvětleno, co v originále nebylo, za to velké plus. ()

Luxocculta 

všechny recenze uživatele

Zvědavost a moje nečekaně propuklá posedlost mnou po dlouhých letech znovu objeveným filmem Hříšný tanec z roku 1987 a vším, co s ním souvisí, mě přivedla k tomuhle snímku, od kterého jsem očekával jen katastrofu. Ta se ale k mému překvapení nekonala. Byť jde o stejný název a v podstatě totožný příběh, vnímal jsem to celé jako něco, co se původnímu filmu nemůže ani přiblížit, natož rovnat a že to tak pravděpodobně brali i jeho tvůrci. Jde o úsměvnou pohodovku na motivy kultovní filmové klasiky s feelingem televizních filmů s nevelkým rozpočtem, hvězdami i hereckými výkony. I když tady mě překvapila a potěšila přítomnost Peggy Bundové (Katey Sagal) i Landa Calrissiana (Billy Dee Williams). Nikdo z obsazení si nevedl zle, naopak, mělo to svoje momenty. Dokonce bych řekl, že scéna, kdy se Baby loučí s Johnnym, který musí opustit hotel, tady dává větší smysl než v původním filmu, kde to Baby bere s úsměvem. Větší prostor pro ostatní postavy a vedlejší dějové linky mi přijde jako fajn oživení. Největší slabinu filmu vidím v tanečních schopnostech představitelů hlavních postav a v choreografii, ale bez očekávání není ani zklamání. Na druhou stranu, pokud se hlavní postavy v tanečním filmu neumějí pohybovat, není to úplně v pořádku. Za mě nicméně vcelku příjemné překvapení. 45 % ()

Reklama

gegina31 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem si říkala, že nebýt původní verze a té slonice, tak by ten film nemusel dopadnout nejhůř. Ale ten konec to zabil už totálně. Chudák Johny se málem podlomil v kolenou, když zvedal tu překrmenou holubici a celkově z ikonického tance udělali totální frašku. Jsou baculky, kterým jejich postava sluší, ale tahle mezi ně nepatří. Celou dobu to byl pro mě nejvíc rušivý element, kor když vím, že ta herečka vypadá v jiných filmech i líp. Asi se filmaři pokoušeli držet trend propagování plnoštíhlé postavy, ale tohle mělo spíš pro mě takový efekt, že bych nejradši začala držet hladovku. Taky nevím, proč považovali za nutnost pokusit se o nějaké kadeře. Kdyby ji nechali přirozeně rovné vlasy, udělali by líp. Celkově byl film jak přes kopírák a paradoxně co tam bylo navíc, to mě nudilo. Ikdyž jsem viděla horší, tak tohle je podle mě nejzbytečnější film, který kdy byl natočen, protože kdo by si znovu pustil tohle místo dokonalé klasiky.... Dneska si budu muset spravit chuť Patrikem. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Poviem hneď na úvod pravdu. Keby to mám hodnotiť iba ako film sám o sebe, možno by som išiel o pár hviezd vyššie. Možno by som v sebe našiel súcit a dokázal byť milosrdnejší. No problém je, že človek sa nikdy neubráni niečomu dôležitému. Ten istý film sme tu už mali, bol spracovaný lepšie a mali sme z neho väčšinou oveľa lepšie pocity. Ale aby som nebol hneď na úvod zlý, tak si povedzme pár pozitívnych dojmov z filmu. V prvom rade Abigail Breslin je podľa mňa solídnou Baby. Nemal som problém jej uveriť a snažila sa čo sa dalo. Takže dávam jej kredit. Tanečné scénky sú spravené veľmi dobre a choreografia funguje. Na toto si tvorcovia skutočne sadli a dali si záležať. Tak, ako to aj bolo treba. Uznávam. Vizuálne to ponúka asi to isté čo originál, ale nebol tam nikdy moment, kde by som povedal, že je to trápne. A "Time Of My Life" scénka je spracovaná dobre. A aspoň sa tam nerozhodli dať "túto verziu". Keby to spravili, tak by to bolo asi najväčšie sprznenie filmu, čo som kedy videl. A prečo to hovorím? Pretože ostatné dve hudobné klasiky: "Hungy Eyes" a "She´s Like The Wind" pôsobia, ako keby ich upravil Avicii alebo niekto podobný. Takže som sa úprimne bál, že niekto sa rozhodne, že táto verzia bude prijateľnejšia a modernejšia. Nikto to našťastie nespravil. Super. Čo sa týka ostatného, neveim čo viac ešte pochváliť. Herecky je to celkom okey. Jediný veľký problém je Colt Prattes, ktorý nemá žiadnu charizmu, akú mal pôvodný Patrick Swayze a cítiť to po celý čas. Film dokopy skoro nič nové nepridáva. S výnimkou dejovej línie rodičov Baby. A je to na môj vkus trošku nasilu. Nie je to strašné, ale nasilu rozhodne áno. Kde však film najviac padá sú dialógy. Niektoré sú prepísané z originálu, no inde mám pocit, že to znie absolútne mizerne. Ťažko sa to počúva. No ako som povedal, najväčší problém filmu je skutočnosť, že reálne to nie je film, ktorý by bolo potrebné vidieť, neprináša moc nového, nič zaujímavejšie a rozhodne nič lepšie, oproti originálu. A celý čas som premýšľal len nad tým, o koľko bol originál lepší. Takže osobne odporúčam vidieť ten a tomuto sa vyhnite. Hodnotenie: D ()

ViktorEl odpad!

všechny recenze uživatele

Najhorší remake aký som v živote videl. Celé zle!! Abigail je možno dobrá herečka ale v tanci je nemehlo číslo 1. Pozreté len zo zvedavosti. Odporúčam pozrieť a vytvoriť si na to svoj názor, pretože ako čítam niekomu sa to páči ale ja neviem čo by som pekné napísal o tomto filme. Keď sa cítite trápne pri pozeraní filmu tak to je asi zlé znamenie. Chcel som dať jednu hviezdu za Nicole ale po záverečnom "tanci" Baby vs Johnny musím dať po dlhom čase odpad. Film možno zaradiť do sekcii katastrofické. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama