Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 1. dubna 2016 v Key Bailey Hutchison Convention Center (Dallas, Texas). Na kartě se sešlo pět zápasů.

1) The Revival vs. American Alpha (NXT Tag Team Championship)
2) Austin Aries vs. Baron Corbin
3) Sami Zayn vs. Shinsuke Nakamura
4) Asuka vs. Bayley (NXT Women's Championship)
5) Finn Bálor vs. Samoa Joe (NXT Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (2)

figgo jr. 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na card se nedalo očekávat nic jiného než velkolepá show a možná i nejlepší TakeOver vůbec. Vysoká očekávání se naplnila hlavně díky dvěma zápasům. Zayn vs. Nakamura Rozlučka Samiho s NXT nemohla dopadnout lépe. Strhující zápas, který měl úplně všechno a ukradl si celou show pro sebe. Nakamura se v WWE nemohl uvést lépe. Bálor vs. Joe Zápas o hlavní titul začal ve velkém tempu. Joe a Bálor za sebou mají vydařený feud, takže o atmosféru bylo postaráno. Tempo zápasu bohužel hodně narušilo neustálé ošetřování Joea, který už od začátku zápasu silně krvácel. Na to z publika přišla skvělá reakce fuck PG. I přes tohle přerušování překonali svůj zápas z Londýna a předvedli výborný výkon hodný NXT titulu. ()

Reklama

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Na této show se měl uskutečnit i zápas Apollo Crews vs. Elias Samson, ale tento zápas byl těsně před začátkem show přesunut z hlavní karty show a předělán na tzv. Dark Match (zápas, co není odvysílán). (TheSpearCZ)
  • Oficiální skladbou show je píseň „Fiddle Me This“ od Yelawolf. Druhou oficiální skladbou show je píseň „Mayhem“ od Halestorm. Třetí oficiální skladbou show je píseň „Devil Inside Me“ od Frank Carter & The Rattlesnakes. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama