Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

Campbell 

všechny recenze uživatele

A sakra po prvním dílu prakticky hned přišel druhý díl, a ten je.... uplně stejný jako první. To znamená nudný, a sterilní. Režisér tu nepřidal nic po půlce filmu jsem si říkal že by potěšily aspon nějaké levné lekačky, ale ne ty přijdou v malé míře až na konci, který se asi jako jediný vyvedl, strašák byl sympatický, ale jeho likvidace trošku komická. Režisér Barnewitz mě už jednou zklamal Pokojem 205, a tady taky. Další filmy od něho s radostí vynechám. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor s dobrou atmosférou, dobrými hereckými výkony a "mořskou pannou" Claire Holt :-)) Ne každé pokračování hororu musí být hovadina viz Hostel nebo Wrong Turn, které se opravdu povedly. A tohle? Líbilo, opravdu jo. Časem si rozmyslím, jestli si to nezaslouží víc hvězd. Nechme to rozležet v hlavě. ()

Reklama

Webb 

všechny recenze uživatele

Tak nás zase jednou podvedli. Žádného pole se slunečnicí jsem se nedočkal, zato kukuřice tu byl nadbytek. Oproti staršímu jmenovci (se kterým to nemá prakticky vůbec nic společného) to má sice ještě slabší příběh, žádná Kristen Stewart tu taky nefiguruje, ale na absolutní potopení to ještě není. 20% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, tak podle hodnocení jsem to čekal o dost horší. Film byl celkově slušný. Párkrát jsem se i lekl a i napětí nechybělo. Sice do poloviny se nic moc neodehrálo a přišlo mi to spíše jako drama. Ale po polovině filmu to bylo už docela koukatelné. Víc jsem od tohoto filmu neočekával a proto jsem docela spokojen. Možná to je tím, že jsem byl připravený na horší film. Žádný zázrak to není, ale ani propadák. Spíše takový čistý střed. ()

AmelieA. 

všechny recenze uživatele

Ne, oni se prostě nepoučí - kukuřice je ohraná!! vždycky když je kukuřičný pole bude průser. Bohužel v tomto filmu jsem stalá na straně Scarecrowa. Vždyť on to myslel dobře, jen Norman byl poněkud nechápavý. Velkou část filmu jsem se neovládala a odpovídala postavám na dementní dotazy či nadávala za stupidní dialogy. Podařilo se mi zprotivit si všechny (hlavně jeho ženu, která je neustále uražená, že její manžel přestal chodit do kostela, vypil dvě piva a snaží se vyřešit problém s pěnezi, zatímco ona si stěžuje svému kamarádovi/cosi) až na Normana Reeduse (protože to prostě nejde) a ono kukuřičné zlo. Film byl předvídatelný (i když to se vlastně od hororu i čeká), ale nebylo to ani slané ani sladké ani mastné... prostě žádné. * za Reedusovu přítomnost druhá * za výborného strašáka ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)
  • Natočeno za 18 dní. (Holina)

Reklama

Reklama