Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ihned po Prokletí domu slunečnic 1 jsem si pustil dvojku. Tohle bylo o poznání horší. Příliš dlouho se film rozjížděl, v půli bylo pár lekacích scén, závěr podle mého nic moc. Strašák celý film docela naháněl hrůzu, v závěru byl k smíchu. Scéna, jak se ta holčina nechávala postříkávat vodou byla sice oku sympatická, ovšem sem se vůbec nehodila, to mi přišlo trochu mimo. 90 minut jsem ale bez šrámů dokoukal, ale tuhle dvojku si už fakt nedám. Když už se někdy rozhodnu pro Messengers, tak sáhnu určitě po prvním dílu. 50% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Darylovi se nedaří, jeho kukuřice usychá a nemá peníze na její záchranu. Nevědomky probudí strašáka, který mu sice pomůže s jeho úrodou, ale na druhou stranu mu nevadí ani lidské oběti, díky čemuž poštve rodinu proti němu a v tom okamžiku je vidět, co je pro Daryla přednější, jestli rodina, nebo úroda. :-) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem velkým příznivcem a fanouškem prvního dílu, takže jsem od jeho pokračování očekával mnohem víc. Je však nutno podotknout, že slovo pokračování se musí uvádět v uvozovkách, protože s původním filmem nemá skoro nic společného. Je to jen velmi slabý odvar hororového žánru, který už vidět znovu asi nechci. Svým způsobem tady vlastně ani nic hororového k vidění není, tedy až na ten finální souboj se strašákem. Herecké výkony byly zhruba na průměrné úrovni, ale kvůli velmi slabému scénáři a atmosféře z nich ani nemohli vytěžit víc. Za strašáka a pár světlých chvilek dám 35%. ()

pankreminek 

všechny recenze uživatele

Jednička byla naprostá vykrádačka ale dalo se to, tohle už je aspoň malinko originální. Bohužel film je uplně o ničem a skoro po celou dobu jsem se hrozně nudil. Další věc je že s Messengers to nemá nic společnýho a von vůbec ten českej název "Prokletí domu slunečnic 2" je uplně mimo, mělo by se to jmenovat Prokletí kukuřičného pole nebo tak nějak. Na druhou stranu jestli chcete u něčeho uplně vypnout tak tohle se na to perfektně hodí. Přece jenom ten strašák se fakt povedl :) Lepší dvě hvězdičky. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

To JE INÝ ODRB !!!!!!!!!!!!! Kliatba domu slnečníc 2?A v čom je to akože dvojka?S jednotkou to ma spoločne asi len tie vrany a nič viac.To ešte aj ten názov ma nasiera domu slnečníc,keď dom sa nachádza pri kukuričnom poli,niekto tu dobré ojeb....Tento film je asi o največšom smoliarovi vo farmárskych radoch,ale od kedy vytiahol starého strašiaka na pole tak sa mu začalo dariť a všetko mu začalo vychádzať a ešte aj jeho nepriatelia začali zomierať.Ten strašiak je strašne škaredý a ide s neho strach.Lakačky žiadne alebo som ich nepostrehol.V jednotke bola za hviezdu K.Stewart a tu N.Reedus. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)
  • Natočeno za 18 dní. (Holina)

Reklama

Reklama