Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor s dobrou atmosférou, dobrými hereckými výkony a "mořskou pannou" Claire Holt :-)) Ne každé pokračování hororu musí být hovadina viz Hostel nebo Wrong Turn, které se opravdu povedly. A tohle? Líbilo, opravdu jo. Časem si rozmyslím, jestli si to nezaslouží víc hvězd. Nechme to rozležet v hlavě. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slunečnicová farma se proměnila na kukuřičnou, a ačkoliv se mluví o vránách, tak na úrodě si tu pochutnávají havrani - a žádní pixeloví! Především od dob Kinga je kukuřice jednou z nejstrašidelnějších plodin, a když k tomu přidáte tajemného strašáka a motiv posedlosti z Osvícení, vyjde z toho sympatický malý horor. Kdysi mě to moc nebavilo, jenže v současnosti se točí tolik hloupých hororů, že pak zjistíte, jak ty starší jsou mnohdy lepší, než se zdály. Dýchají z toho devadesátá léta, ale je tu hezčí vizuál. Samozřejmě krve mohlo být více, ale holčička prošpikovaná kosou potěšila. Pár scén a konec mají napětí a jako bonus - Darcy Fowersové v rouše Evině. Jako jednohubka dobré. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Farmaření je řehole, a nebýt „slámového rabijáta“ v poli(zasázených slunečnic, avšak rašící kukuřice, mj. oblbovací tah), tak se ani nedozvím, jak se s problémy perou za Velkou Louží(z toho by mohli ledacos vytěžit čeští zemědělci). Ale jinak to jsou vyprahle se táhnoucí řádky, postrádající i jen nepatrnou spršku, rozproudivší se atmošky. I jako sonda do rozkolísaných manželských vztahů, zcela nezáživné(to bych si tam rovnou mohla navolit veřejnoprávní dvojku). !!! Zase jsem těm provokativcům skočila na „pukající popcorn.“ !!! ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Snímka ktorá sa počas takmer celej dĺžky snaží napodobniť atmosféru Kubrickovho Shining . Mne to veľmi vadilo. Hlava rodiny ktorá pomaly stráca zdravý rozum a stáva sa násilným. V prvej polovici filmu však jeho správanie nemalo zmysel logika by sa v tom hľadala márne. Ten kto nevidel film Osvietenie však už tušil čo bude nasledovať. Tento film nie je odpad až tak by som ho nezatracoval. Má pár svetlých a strašidelných momentov ktoré mohli byť lepšie ale neurazili. Film zabíja hlavne nezmyselná zápletka. Farmár jednoducho nemôže žiť s takej malej pôdy... kúpiť si takú farmu a nažívať hoci v dlhoch. S tých pár akrov ktoré ukazujú v snímke nie ! !!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!! Trocha tajomný film sa v posledných minútach premení na bohapustí slasher kde zabíja strašiak klišé toho najhrubšieho zrna !!!!!!!!!!!!!KONIEC SPOILERU!!!!!!!! ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Dávám 3 a půl hvězdičky, protože to vůbec není špatný. Je to pěkně natočený, pěknej obraz, nenudí to a dívá se na to příjemně. Slunečnice, který jsou v názvu filmu, jsem tam nikde neviděl, ale to je fuk. Mělo se to česky jmenovat Prokletí domu kukuřic. Film se mi líbil o to víc, že jsem se na něj díval hned po dokoukání filmu Varování a jak mě odpadový Varování otrávilo tak mě toto potěšilo. Logiku v příběhu má film taky, takže to vůbec není špatný jak se tu hodnotí. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)
  • Natočeno za 18 dní. (Holina)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno