Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

pankreminek 

všechny recenze uživatele

Jednička byla naprostá vykrádačka ale dalo se to, tohle už je aspoň malinko originální. Bohužel film je uplně o ničem a skoro po celou dobu jsem se hrozně nudil. Další věc je že s Messengers to nemá nic společnýho a von vůbec ten českej název "Prokletí domu slunečnic 2" je uplně mimo, mělo by se to jmenovat Prokletí kukuřičného pole nebo tak nějak. Na druhou stranu jestli chcete u něčeho uplně vypnout tak tohle se na to perfektně hodí. Přece jenom ten strašák se fakt povedl :) Lepší dvě hvězdičky. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Dávám 3 a půl hvězdičky, protože to vůbec není špatný. Je to pěkně natočený, pěknej obraz, nenudí to a dívá se na to příjemně. Slunečnice, který jsou v názvu filmu, jsem tam nikde neviděl, ale to je fuk. Mělo se to česky jmenovat Prokletí domu kukuřic. Film se mi líbil o to víc, že jsem se na něj díval hned po dokoukání filmu Varování a jak mě odpadový Varování otrávilo tak mě toto potěšilo. Logiku v příběhu má film taky, takže to vůbec není špatný jak se tu hodnotí. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Farmaření je řehole, a nebýt „slámového rabijáta“ v poli(zasázených slunečnic, avšak rašící kukuřice, mj. oblbovací tah), tak se ani nedozvím, jak se s problémy perou za Velkou Louží(z toho by mohli ledacos vytěžit čeští zemědělci). Ale jinak to jsou vyprahle se táhnoucí řádky, postrádající i jen nepatrnou spršku, rozproudivší se atmošky. I jako sonda do rozkolísaných manželských vztahů, zcela nezáživné(to bych si tam rovnou mohla navolit veřejnoprávní dvojku). !!! Zase jsem těm provokativcům skočila na „pukající popcorn.“ !!! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Darylovi se nedaří, jeho kukuřice usychá a nemá peníze na její záchranu. Nevědomky probudí strašáka, který mu sice pomůže s jeho úrodou, ale na druhou stranu mu nevadí ani lidské oběti, díky čemuž poštve rodinu proti němu a v tom okamžiku je vidět, co je pro Daryla přednější, jestli rodina, nebo úroda. :-) ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Pole, kukuřice (žádný slunečnice!), vrány, strašák, kukuřice (stále žádný slunečnice!!!), běhání v kukuřici... S pangovic Massengers to nemá společnýho vůbec nic (ani ty posr*** slunečnice) a ty 2* sou asi fakt jen za závěrečný 2 minuty filmu (každá * za 1 minutu :) ). Radši zkusim nový Kukuřičný děti... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno za 18 dní. (Holina)
  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)

Reklama

Reklama