Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (324)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Už první minuty mě přesvědčili, že zde půjde převážně o scénáristickou a režisérskou křeč, a taky že byla. Bez atmosféry, napětí a s obsazením herců, kteří vůbec neumí hrát. Jedna z mála věci, co se mě na filmu líbilo byl pohyb "bubáků". Tento předvídatelný a nezajímavý horor hodnotím 1,5 hvězdičky... ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Kristen Stewart uměla před Twilight ságou skutečně hrát - pro mě největší překvapení tohoto filmu. Pustila jsem si to ve dne a stejně jsem si pak musela kontrolovat prostory, kde by se ta příšerka schovávala. Velké plus Kristen Stewart, zábavná role Dustina Milligana(nejvíce scénka s tou sekerkou), podle mě skvěle zvládnuté role rodičů a dokonalá dějová linie. Jenom mínus za šílence - to co to bylo? - a za ten konec. Když už je to happyend, tak musí být pořádný! ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Zaujala mne upoutávka na tento horror, kde se říkalo, že duchové nemusejí strašit pouze v noci, ale také přes den. A že většina akcí se děje uprostřed slunečného dne! Tak jsem si říkal, že to musím vidět! ++++++++++++++++++++ A můj dojem ? Skvělé herecké obsazení, pěkné prostředí, slunečnicové pole, starý dům, temný sklep...... až na konci se dozvíte, že ti duchové nejsou zlí, ba naopak varují vás před neštěstím. Filmu nechybí napětí, efekty a zvuk je opravdu na úrovni. jednou větou : "Jsem rád, že jsem ten film viděl"! A všem ho doporučuji! ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Bohužel nejsem slintající fanoušek Kristen Stewart, ale uznávám, že v tý holce něco je. Bohužel ani ona, ani celé herecké obsazení a ani režiséři prostě nezachrání tak neskutečný scénář. Vemte trochu Amityville Horroru, přisypte Psycho, přihoďte krajíc Ptáků a dochuťte špetkou Hory mají oči, zamíchejte do 84 minut, nechte vychladnout, uplácejte do kuličky a hoďte na zeď. Co vznikne? Prokletí domu slunečnic. Dobrou chuť. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

4/10 Dobrej provar. Když jsem si Messengery pustil v noci na domácím kině poprvé, po dvaceti minutách jsem šel strachy lepit letadýlko, abych se odreagoval ( při scéně, kdy si malej klučina v noci hrál v pokojíčku ). Takže jsem před druhou projekcí čekal po dlouhé době horor s hutnou atmosférou. Ta se ale vůbec nedostavila, všechno už jsem někde viděl ( těch povedených scén bylo pomálu - se lžící a stodolou ) a o pointě nemá smysl se rozepisovat. Pang Brothers si u mě před lety udělali jméno svým Okem, ale tímto filmem spadli hluboko mezi šeď a brak. Já už chci vidět něco novýho... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Bratři Pangové jsou dvojčata a jejich styl natáčení je jedinečný. Každý den byl na place jen jeden z nich - druhý mezitím seděl ve střižně a pracoval se svými záběry z předešlého dne. Díky tomu, že jsou od sebe k nerozeznání podobní, herci ani štáb netušili, který z nich - Oxide nebo Danny s nimi pracoval. (Rodriguez)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 48. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Dveře do sklepa mají v různých scénách různé umístění. Jednou jsou na konci chodby, podruhé zase na levé straně chodby. (CjKukis)

Reklama

Reklama