Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Max je ve smrtelném nebezpečí a dochází jí čas. Jeden z pacientů léčebny Pennhurst má návštěvu. Hopper se v Rusku činí, až se z něj kouří. (Netflix)

Recenze (88)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi pomalu začíná být seriál zajímavý, ale pořád jsem na vážkách. Vůbec mi to nepřipadá jako Stranger Things, i když postavy jsou od první epizody víceméně ty samé. A to je problém, protože tvůrci očividně nemají koule na to zabít kohokoliv důležitého. Nejdřív přežije Hopper a teď má jakože zemřít Max, čemuž sem nevěřil ani na vteřinu. Co mě ale hodně potěšilo, tak cameo Roberta Englunda jako Victora alias Freddyho Kruegera. Za to u mě mají tvůrci velké plus. ()

Forrestovi 

všechny recenze uživatele

Začátek 4. série (první 3 díly) byl lehce nadprůměrný. Líbilo se mi zachování všeho "starého" - postavy, dialogy, sarkasmy, hororové scény.. ale nic moc se nedělo. Šťávu těmto dílům dávala jen nová dimenze "krvavého masakru".  Tento čtvrtý díl byl ale naprostá bomba! Strhující závěr spojený s mojí velmi oblíbenou Kate Bush a její Running Up That Hill mě naprosto dostal. PS: ta píseň a pocity ze závěrečné scény mám v hlavě ještě den po shlédnutí. A myslím, že to bude trvat dlouho, než to něco přebije. Pokud nebude 5. epizoda lepší než tato čtvrtá :-) ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tam zas! Dejová línia s El sa pripravuje na neurčité veľké veci. S Joyce atď. je to zatiaľ malinko rozpačité (zostáva veľa času). Vyšetrovanie ok, zábavné. Ale čo prislúbil záver predošlej epizódy a že je doteraz bez debaty najzaujímavejšia postava Max, to zrazu nečakane a zase prerastie do prvého vrcholu série, seriálu, žánru, a je to tam zas! Kult. ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasná epizoda nabitá emocemi. Celý díl nás provází fantastická atmosféra, která ke konci vyvrcholí k neskutečně emotivnímu a na pohled úžasnému konci. Musím uznat, že jsem nemohl odtrhnout oči od obrazovky. Zatím jsem každému dílu dal pět hvězd a to proto, že každý díl je něčím originální a hlavně každý z nich je skvěle zpracovaný. Ale když jsem předešlým dílům dal pět hvězd, tak tomuhle bych velice rád dal deset, protože to co jsme zde viděly bylo neskutečné. Bez spoilerů to nejde dále okecávat, zkrátka tento díl je mistrovské dílo všech mistrovských děl. A pak že seriály nejsou umění. 11/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa môjho názoru zatiaľ najlepšia epizóda celého seriálu. Každá dejová línia šľape naplno, čaká nás zopár prekvapení, cool retrospektíva, návšteva blázninca-väznice ako v Mlčaní jahniat a záver je proste stopercentný Stranger Things. Nemám, možno prvýkrát počas celého seriálu, žiadne výhrady a trochu sa bojím, že štvrtá séria asi už nič lepšie neponúkne. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Ve 39. minutě jde v pokoji zahlédnout plakát k filmu Čelisti (1975). (Duoscop)
  • Robin (Maya Hawke) poukazuje na to, že Nancy (Natalia Dyer) má na stěně své ložnice plakát Toma Cruise. Tato série se odehrává v roce 1986, tedy v roce, kdy byl vydán Top Gun. Tato série měla také premiéru ve stejný den, kdy vyšlo pokračování filmu, Top Gun: Maverick, a to 27. května 2022. (KGBelik)

Reklama

Reklama