Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk neví, cigánská kapela hraje Wabiho Daňka, Eda je poprvé v životě ve vinárně, plešky si nechají narůst vlasy. Most čeká veliká událost, ve které bude v hlavní roli váza. (Česká televize)

Recenze (119)

Frontier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je pátek a ve mně ten poslední díl pořád rezonuje. Byť byl celý díl zahalen do smutný nálady, i tady se objevilo několik nezapomenutelných momentů a hlášek (zarámovaný puzzle, nová zkušenost, péro v telefonu), který ve mně vyvolaly výbuch smíchu. Závěr mě pak rozsekal úplně. Dojemná řeč Luďana zakončená takovým způsobem, že člověk brečí a chláme se zároveň a neví, co z toho si má vlastně vybrat. No a pak Journey a sonda hospodou. Přiznám se, že i já jsem uronil slzu, nevím vlastně ani jestli víc kvůli Čočkinovi, nebo jestli proto, že tahle paráda končí. Asi od obojího trochu. Geniální zakončení! Pondělky už nebudou nikdy jako dřív. Na počest Ivana ode dneška v hospodě hlásím, že jsem vylitej jak Čočkin. Je suis Čočkin! Dycky MOST! ()

Takaru 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z poslední epizody seriálu mám popravdě smíšené pocity. Tíha a vážnost tady naprosto převážily, vtípky, které to celé měly trochu odlehčit, vyzněly naprázdno. Přesto je to závěr důstojný a celý seriál se právem zapsal do "zlatého fondu" česko-slovenské televizní tvorby. Jen už mi prosím někdo vysvětlete co, že je tak nebezpečného, nepřípustného, nemorálního a výchovu narušujícího na zobrazení mužského ztopořeného přirození nebo ženských genitálií před desátou hodinou večerní. Tohle je doopravdy k zamyšlení. Z tohoto odporného pokrytectví je mi zle už dlouho. Most forever. DÍKY. ()

Reklama

Beata.Stybro 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, co po osmi dílech ve mne zanechal seriál Most! se nepodařilo dosud žádnému seriálu. Kombinace geniálně lehkého herectví, neskutečných nápadů, drobností, myšlenek, Most silné slovo, most mezi lidmi, kde nic není černobílé, kde každý je vinen a nevinen sám sebou. Karikatury osudů vypointované do vrcholného hořkého leč usmířeného závěru. Jen ten kdo nepochopil očekával nářez jako v prvních dílech. Za mě to nářez byl a k tomu krásné obrazy - Roman jako mamánek, kočky u Čočkina, nebo Čočkinův styl hudby. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já jsem myslel, že je jako blbost, nechat ho pohřbívat cigánama. Víš? Přece si nemůžeme naše lidi nechávat pohřbívat takhle pod nosem." Most skončil vážněji, než jsem chtěl, ale přesto jsem se dokázal pobavit. Samozřejmě při krádeži Čočkina z krematoria, při Žanetiných přesvědčovacích metodách a hlavně přitom, jak cigánská kapela originálně zahrála Outsider waltz. ()

nonick1 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Místo MOST! se tenhle seriálový kočkopes oscilující mezi parodií, dramatem a komunitní sci-fi snad měl jmenovat Do vytracena... Scénáristickou bezradnost závěru série jen dokresluje nepokrytě vykradenej Big Lebowski s Donnyho úmrtím v bitce (na infarkt), včetně všech těch peripetií kolem urny s jeho popelem. Propána, to tady nikdo ten film nezná??? A ta závěrečná píseň Don't Stop Believin' od Journey je použita jako závěrečná skladba už ve filmu Rock Of Ages (kam se lépe hodí a kde mimochodem vyzní mnohem lépe...) Taky nic??? ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Písnička, která hraje v 18. minutě, je „Devil Inside“ od INXS. Ve 27. minutě hraje „Whorehouse Blues“ od Motörhead. Na konci epizody pak hraje „Don't Stop Believin'“ od Journey. (Duoscop)
  • Epizoda byla vysílána o 45 minut později než ostatní epizody, kvůli nadměrnému počtu sprostých slov. (Kajman26)
  • Poslední epizodu seriálu mohli diváci sledovat přímo v mostecké restauraci Severka společně s jeho tvůrci a na programu byla taky autogramiáda s herci. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno