Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná smrt dcery je tragickou událostí, ze které se dlouho a bolestně vzpamatovávají rodiče i bývalý nastávající Joe. S každým koncem však přichází i nový začátek...  Mladík Joe Nast uprostřed plánů na svatbu ztrácí to nejcenější - svou snoubenku a s ní všechny své plány a sny. Po její tragické smrti se přesto rozhodne stát se skvělým zetěm jejím rodičům Benovi a JoJo Flossovým, pro které zůstal po smrti jejich dcery "tím jediným na světě". Když ale náhle vstoupí do jeho života jiná žena, musí se nějak vypořádat se svým nechtěným citem i rolí, kterou si před tím zvolil... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Zemřela dcera a do hrobu dána, rodiče po ní zůstali. Rodiče a snoubenec (a pomstychtivá prokurátorka). Není to ale žádná deprese o truchlení, nýbrž citlivě natočený příběh o takové netradiční skoro-rodině. Dustin Hoffman a Susan Sarandon jsou tradičně skvělí, ale hlavní postavou zůstává Jake Gyllenhaal. A pověsti jednoho z nejtalentovanějších mladých herců současnosti dostál (70%). ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Zajímavě neotřelý příběh o velké ztrátě, snaze zaplnit ji a nové lásce, stojící na výborných výkonech Jake Gyllenhaala, Dustina Hoffmana a Susan Sarandon, stejně jako na vždy okouzlující a roztomilé Ellen Pompeo(zde navíc ve své první opravdu větší roli). Potěší i Holly Hunter ve vedlejší roli státní zástupkyně. Skvěle vykreslenou atmosféru Ameriky šedesátých let podtrhuje výborně zvolená hudba. Půlnoční míle je prostě takový malý skromný film, který Vás vtáhne a přes pomalé tempo vyprávění nepustí. ()

Reklama

Gann 

všechny recenze uživatele

Clovek to taklhle vidi v programu na 1 hodinu odpoledne a ani od toho moc neceka. O to je milejsi co se z toho po chvili tapani vyklube. Jake Gyllenhaal klasicky vyborny, krasna a sqela Susan Sarandon a Dustin Hoffman o tom clovek ani nemusi nic psat. Celkove je film mozna trosku predvidatelny, ale nevycitejte mu to a nechte strhnout tou pochmurnou a pri tom malebne krasnou atmosferou. Je to vazne moc fajn. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Je to přesně můj šálek čaje. Takové filmy mám rád. Skvěle obsazeno, výborná hudba, zajímavý příběh, který vlastně není příběh, ale jen pohled na část života určitých postav, jemný humor, přiměřená romantika a všudypřítomná posmutnělá nálada! Je to prostě takový ten film, který zahřeje. Civilní, melancholický!....Silberlingovo vyjádření památky své přítelkyni, která zemřela podobně zbytečným způsobem, jako snoubenka filmového hrdiny. Do jaké míry je Gylenhallova postava autobiografická, to můžu jen hádat. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Joe (Jake Gyllenhaal) a Diana Flossová se mají brát. Bohužel jeden maniak jim to překazí a při pokusu o vraždu své manželky náhodou zabije i Dianu. Joe zůstává bydlet u Dianiných rodičů (Dustin Hoffman a Susan Sarandon), společně se snaží projít smutkem ze ztráty Diany, složitým soudním procesem ale hlavně vztahy mezi sebou... Snímku vévodí skvělé herecké výkony hlavních tří představitelů, se zbytkem už je to horší. Zhruba v polovině je naprosto jasné, jak to všechno skončí, takže už zbývá jen se kochat jak si tím ti tři projdou... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2002 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Film je pomenovaný podľa songu Moonlight Mile (Sticky Fingers,1971) od Rolling Stones. Pieseň sa nachádza aj na soundtracku a vo filme zaznie vo chvíli, keď sa Joe (Jake Gyllenhaal) prvýkrát dostane v bare k jukeboxu. (ZOUi)

Reklama

Reklama