Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey sa pred svojou svadbou vyberie na dovolenku so svojimi kamarátkami, pretože ju čoskoro čakajú iné povinnosti, a na kamarátky jej nezostane veľa času. Počas výletu ju poštípe neznámy hmyz, čo ale nie je ničím nezvyčajným, pretože počas horúčav je hmyz všade. Po príchode domov sa však na jej tele začínajú objavovať rôzne vyrážky a nedokáže prijímať potravu. Čoskoro zistí, že z dovolenky si priniesla oveľa viac ako len zážitky nahrané na kamere... (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

V_erus_h 

všechny recenze uživatele

Když se sejdou 3 číčy, přičemž součet jejich IQ je lehce pod 100, nemůže z toho vyjít nic dobrýho. Dementnější chování jsem dlouho neviděla, a pokud to byl autorův záměr, aby mohla být hrdinčina proměna dokonalá, tak na mě to nezafungovalo. Tenhle film mě sejřil od začátku do konce, některý scény jsem přetáčela, protože to prostě byla šílená nuda a ony se fakt chovaly jak vypatlaný. 1* za zdařilej gore, ale přeci jen asi potřebuju něco trochu víc. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že jsem moc nečekal, o to víc mě kousanec celkem potěšil a hned řeknu proč. Film si na nic nehraje a přesně ví co chce divákovi dát na talíř. Vše co chceme vidět u tohoto druhu filmu tu je. Rozklad, hnus, nějaké ty vraždy a strašně krásný pokoj hlavní hrdinky, který je čistý a ve výměně manželek by určitě byl vyhlášen jako pokoj roku. Snímek rychle uteče a jak naznačuje konec, možná se dočkáme i sequelu. V rámci možností nadprůměrný kousek do rodinky rozkladácích filmíků. ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

(63/2016) / Klasický eco-horor s nevinným "bug-bite" ako to to zvyčajne chodí. Klasický "The Fly" hmyzo-metamorfózny prístup síce funguje z pohľadu nakazenej chudery ovšem zostatok postáv dostal fakt výživne hlúpy scenár. Technicky ale prekvapivo špička, asi sem išiel budget čo mal ísť scenáristom. (3/10) ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Moc nevím co si o tomhle kousku myslet. Film má své jasné kvality, ale zároveň i hodně záporů ( triky, herecké obsazení ). Veškerá ta ,disgustace" bohužel ( alespoň u mne ) nefunguje tak nechutně, jak by měla, dost možná právě kvůli trikové stránce filmu. Starší sourozenec a dost možná také vzor, o který se Bite opírá ( + jasné známky Cronnenbergovi klasiky The Fly ) - Thanatomorphose , funguje daleko daleko lépe ve všech směrech. I tak je ale Bite kvalitním kouskem, má příjemně tísnivou atmosféru a fajnový závěr + palec nahoru za prostředí bytové jednotky, ve kterým ta mladá ženština mutuje a sní celé obydlí v jedno veliké ,,broučí" hnízdo. 3* zasloužený a aspirant na ,,echt" průměrný horor za rok 2015. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Spíš než k Thanatomorphose bych Bite přirovnal k Mouše nebo Slimákovi. Určitě to má k nim blíž. Hrdinčina proměna není ohraničena jen na odpadávání vlasů a nehtů: důraz se totiž klade i na jiné aspekty, třeba zvracení kyseliny nebo kladení jiker. Ale to nechci zbytečně popisovat, ať jste alespoň v něčem překvapeni. Každopádně, o původu hmyzu se nedozvíme zhola nic, o čtyřech hlavních postavách zase jen to nejdůležitější, takže emoční dopad minimální. Na druhou stranu to má na necelou hodinu a půl příjemný spád, trošičku gore, několik humusárniček a především hrdinčin útulný brloh :) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Počas svetovej premiéry filmu na filmovom festivale Fantasia, dve osoby odpadli a jedna vracala. (Mathew234)
  • Ve scéně, kdy se hlavní hrdinka probere z noční můry ve vaně, má na sobě košilku na spaní. V dalším záběru, kdy kráčí ke dveřím, na které klepe domovnice, na sobě košilku nemá, jen spodní prádlo. V následující scéně, kdy se schovává do ložnice, už ji zase má na sobě. (PavelVanekArt)
  • Film je mierne inšpirovaný hororom The Fly (1986) a režisér Chad Archibald bol nadšený, že kritici jeho film prirovnávajú k tomuto dielu. (Marceloo)

Reklama

Reklama