Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Oblíbené trio je zpět. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se vrací v novém seriálu The Grand Tour, který je nepřímým pokračováním jejich posledního působení v Top Gearu. Naše trojka se vydává na cestu po celém světě, kde testuje různá auta, plní úkoly a především si užívají život jako "motoristi ve středním věku", kdy každou epizodu uvádí v jejich mobilním stanu. (UncleMorty)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (175)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

"What could possibly go wrong?" ___________ Famózní tribute Top Gearu a zároveň spektakulární podívaná ad absurdum. Pompézní dobrodružná pecka, která nemá jakoukoliv chybu. Samozřejmě, Top Gearu se to ani zdaleka nevyrovná, ale i tak tahle Svatá Trojice britských pošuků ještě nikdy nebyla v tak velkolepý kondici. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Ale ano, je to zabavne. The Grand Tour je mene o autech a vice o vtipkach ustredni trojice a to mi celkem vyhovuje. Nektere vtipy se tedy opakuji (Celebrity Brain Crash zacal nudit uz v druhem dilu, american nebyl vtipny ani jednou). V cem je ale toto nejsilnejsi jsou predtocene filmecky, kde tvurci vymysleji opravdu kraviny, jejichz naprosta vetsina miri primo na komoru (udrzitelna karoserie ftw). ()

Reklama

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Znepokojivě přiznávám, že druhý díl je horší než první. Kam až to spěje? Co nás čeká příště? Ó ano, první byl asi plný všech trumfů a na dvojku nezbyly auta ani nápady. Samozřejmě kamera, střih a design záběrů - to vše je fantastické ... ale obsah, vážení, obsah je mizerný a vývoj v rámci epizody ještě horší než stagnující. Snad jen to utahování si z Johannesburganů stálo za trochu toho úsměvu. Kouřící se hlavy taky dobré, ale jinak jako účastník natáčení no nevím jestli bych se necítil ochuzen... třetí část očekávávám s většími obavami. ()

Greny 

všechny recenze uživatele

Vemte osvědčenou trojici Clarskon, Hammond a May, přidejte peníze a amerického producenta a dostane dobře vypadající a chutný koktejl, který si rádi naservírujete po těžkém dni v práci, kdy se do tepla svého domova dohrkáte ve Fabii 1.2 HTP. Nu což, oni ví, co chceme vidět a my víme, co chceme, aby nám předvedli a ono to funguje. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Tihle zmetci ze mě udělali petrolheada. Vůbec ne tím, že by točili pořad o autech, ale proto, že točí jeden z nejzábavnějších a nejlépe moderovaných formátů v současné telině (Conversation Street ftw). Svoje role za ty roky dotáhli k dokonalosti. Z Top Gearu si vzali to nejužitečnější, bohužel krom Stiga. Skoro všechny Amazon novoty během tří sezóny letěly přes palubu a v té (asi definitivně poslední) zůstala jenom esence - trojice bílých, zazobaných stárnoucích mužů, který je mentálně osm a jsou chorobně fixovaní na svoje penisy. A samozřejmě o tom dobře vědí. Daří se jim reflektovat absurditu současných ideologií z obou stran barikád s lehkostí a citem pro hranu (speciál ryby pro Zimbabwe jsou jeden all time tops). Z totálního despektu se ve mně narodil napřed respekt a pak fanatické fanouškovství. U závěrečného dílu jsem tak uronil slzu dieselu... ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Při natáčení první série bylo zničeno 27 automobilů. (Maulincio)
  • V 10. epizóde prvej série, kde ústredné trio používa oholené skelety áut ako základ pre nový koralový útes je jedným z použitých karosérií Škoda Felicia. (S3MIR)
  • V závěru, když Hammond „dělá stojku“ a druzí dva ho pozorují z pohovky, se v záběru mihne rukáv někoho ze štábu. (Brain)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama