Reklama

Reklama

S Madonnou v posteli

  • Česko Madonna: Hra na pravdu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Celovečerní stylizovaný dokument zachytává Madonnu, zpěváčku, která s neomylností ví, jaké hudební trendy si žádá publikum, v době jejího celosvětového koncertního turné Blond Ambition v roce 1990. Dokument se však neodehrává jen na jevišti, ale i v zákulisí, kde vystoupí mnohé celebrity šoubyznysu. Místy provokativní erotika je přítomná v podtextu filmu, i když celek se zaměřil na neobyčejně obyčejné úkony v životě této kontroverzní hvězdy. Zkrátka - Madonna, jaká ve skutečnosti je, na jevišti i za ním, matka rodiny svých tanečníků, bohyně sexu pro milióny obdivovatelů, podnikatelka, zpěvačka, tanečnice... Největší superstar světa hudby. Samozřejmě, pro její věrné fanoušky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Trošku nedomyšlený a zbytečně útržkovitý dokument o dnes už legendě popové scény. Madonna je bezesporu osobnost, které nelze upřít originalitu, která udává trendy. Ale taky zpívá a to tenhle dokument maskuje pod hlubokou vrstvu ulítlých záběrů, rádoby emotivních prvků a celkově příliš umělého pohledu do zákulisí. Asi byla holka pěkně střelená, ale proč propána zařazovat její básničku o prdech a pak znovu tutéž Madonnu u hrobu své matky? Jakoby si nechala do svého života instalovat kameru co jí sleduje na každém kroku a při sestříhání se všechno popletlo. Chvilky v barvě jenž ukazují ona koncertní show střídají černobílé pohledy do pozadí celého toho kolotoče jménem showbiznis. Snaha o stvoření nějakého poselství, o míru, o tom aby se lidé ctily a neodsuzovali se, prostě tohle všechno v porovnání s kecama o tom kdo s kým spí (né že by to třeba lidi nezajímalo, ale z lechtivě laděnýho dokumentu to pak dělá bulvární škvár co vypouští hvězdy sami o sobě) tohle všechno moc přesvědčivě nezní. Měl to být šok, měl to být průlom mezi dokumenty. Ale tím jediným co tomu naznačuje je název a sám závěr jenže je s názvem úzce propojenej. Takže tři hvězdičky ten průměr podtrhnou absolutně nejlíp. ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Čím to, že se Madonna (a Paris Hilton atd.) pořád považuje za herečku? Větší trapnost než tohle "dílo" jsem už dlouho neviděla. Nebýt záběrů z koncertů, byl by to odpad. A český dabing - no, vlastně komentář tomu nasadil korunu. Hlasy vybrány tak, aby nikdo nezůstal na pochybách, že Madonnini přátelé patří ke čtyřprocetní menšině. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Silene nudnej dokument, kterej si hraje, ze je kdovico extra, ale vlastne nic novyho se o Madonne nedozvite. Fanouskum Maddony se to bude asi hodne libit, ale me na tom zaujaly jen nektery sceny z koncertu kde to Madonna slusne rozjela. Zbytek jsou jen ruzne zabery z saten, nudne rozhovory a Madonniny kecy kde vysvetluje jakej ma ke komu vztah, kdo s kym co delal atd. Vsechno na me pusobilo jako by hrali podle scenare. Madonna vsechno vysvetluje a podobny kraviny takze to vubec nevypada jako zaznam koncertu a priprav, ale jako spatnej a zkreslenej dokument. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kdo vymýšlel choreografii k písni "Like a Virgin?" Warren Beatty. A bylo to.___Nemyslím, že by to bylo porno. Coby dokumentu tomu chybí objektivita a nestrannost, jako hraný film je to příliš žánrově rozkouskované. Vlastně je to dost nuda, jak už tu někdo napsal. Madonna ukáže prsa na kameru, zazpívá pár písniček, a hlavně neustále něco žvaní. Scény z jejích vystoupení jsou na filmu asi nejlepší, hudebně a hlavně zpěvně bezkonkurenční. No a samozřejmě Warren Beatty, její někdejší partner, v kulatých malých černých brejličkách. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Na Bilanci s tajemstvím to sice svojí hloubkou a vyzněním nemá ale o to je to větší kult. Co se týče hudební stránky tak turné Blond Ambition řadím na čtvrté nejlepší místo všech Madonnin turné. Za zmíňku stojí hlavně píseň Live To Tell. Pro fanoušky kult a povinnost pro ostatní absolutně nedoporučuji, protože by si mohli Madonnu pěkně pohoršit a kdo jí je už pohoršen a nemá jí v lásce ať se tomu absolutně vyhne. Jestli se chcete o královně popu něco dozvědět sáhněte radši po Bilanci s tajemstvím. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (9)

  • Aby co nejméně rušili, nosili členové Alekova štábu černé oblečení a měli zakázáno s kýmkoliv z Madonniny suity intereagovat. Na kamerách pak používali clony, které vypadaly jako zrcadla. (kenny.h)
  • Kvůli rozhodnutí rozdělit film na barevnou a černobílou část odstoupil od smlouvy původní producent New Line Cinema a distribuce se ujal Miramax. Bylo natočeno přes 200 hodin záznamu a první sestřih dokumentu trval přes 3 hodiny. Producent Harvey Weinstein přinutil Aleka Keshishiana film zkrátit na necelé dvě. (kenny.h)
  • Po dokončení pozvala Madonna skupinu přátel na promítání hrubého sestřihu v domácím kině Warrena Beattyho. Tomu se film nelíbil a přes právníka žádal o vystřižení některých „svých“ scén. V soukromí se nakonec s Madonnou domluvili a konkrétní záběry byly odstraněny. (kenny.h)

Reklama

Reklama