Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V hotelu se ubytuje světoznámá alternativní choreografka Nina, z čehož je recepční Pavlínka úplně paf. Její přítel, údržbář David, ale odmítá jít na představení výrazového tance, protože zrovna hraje jeho milovaná Sparta. Štěpán zase na představení jít chce, protože tajně Pavlínku miluje. Kdo a s kým nakonec představení zhlédne? (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I kdyby se mi nakrásně líbilo, jak nějaký buzny kroutěj prdelí a říkaj tomu Pozdrav slunci, tak nemůžu, protože Sparta." Nejsem žádný velký fotbalový fanatik, ale kdybych si musel vybrat mezi představením výrazového tance a nezajímavým pohárovým zápasem, tak bych se na kunovický pažit hrozně těšil. A možná by mě to bavilo víc než čtvrtá epizoda Čtvrté hvězdy, neboť zábava je to tentokrát dietní - tedy pokud ji pan Tichý nepřesolil. Mně zkrátka chyběli tradiční tahouni - flegmatický ředitel a loupežník Major, které žbrblající kuchař, fanatický Sparťan ani zaparkovaný kůň nedokázali plnohodnotně nahradit. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl opravdu slabý díl. Děj se točí kolem kuchařů Smutného a Tichého, kde jeden ztratil chuť a druhý neumí vařit. Štěpán chce pozvat Pavlínku na rande, ale celé se mu to tak nějak vymkne z rukou. David je nasraný, protože Sparta prohrála. A to je asi tak vše. Průměr. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem nebyl spokojen tak jako u předešlých epizod, i když mě exkurze do hotelové kuchyně vcelku bavila, chyběla tomu trošku šťáva. Předchozí díly byly zábavné s občasnými hluchými místy, tento byl spíše nevýrazný s občasnými světlými momenty. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hvězdou tohoto dílu je jasně Krobot jako kuchař Tichý. Naprosto skvěle natočené bizardní scény v divadle ("hele, tam řeže dřevo..."). Linka s NInou a jejím asistentem jakožto dvojník Johna Malkoviche povedená. ("Já vidim, i-když jsem slepá"). Plesl správný hajzlík, který se snaží dostat na lepší pozici. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama