Reklama

Reklama

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter… není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu. To, že se tito dva dají někdy dohromady jako parťáci v akci, by si nedokázal asi představit ani ten největší padouch. Jenže na to dojde právě teď, kdy je potřeba zachránit svět před jedním takovým, před Kellerem Killianem, zlosynem číslo 1. Walter je totiž vynálezcem biodynamického maskování, které špiónům umožní dokonalý převlek. Či spíše převtělení. A tak se díky tomuto vynálezu Lance promění v statečného, divokého, majestátního a dokonale nenápadného tvora… v holuba. Geniální. Holubi jsou všude, nikdo si jich moc nevšímá a umí létat. Od té chvíle Walter a Lance musí pracovat jako dokonale sehraný tým, jinak se celý svět ocitne ve smrtelném nebezpečí. (CinemArt)

(více)

Videa (14)

Trailer 7

Recenze (133)

Apanatschi 

všechny recenze uživatele

Pre decká je tam kooopec zábavy a krásne posolstvo o sile nenásilia, priateľstva a tímovej spolupráce. Pre dospeláka typu ja – zase kooopec odkazov na akčné špionážne filmy – obzvlášť ak máte práve za sebou maratón Mission 1-6, zopár bondoviek, Bad Boys 1+3 a posledných Spidermanov. Tom Holland a Will Smith sú zábavní „k nezaplacení“ - odporúčam zhliadnuť v origináli – ak sa len trochu dá. :-) ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Začiatok fajn, premena agenta na holuba bola hrozná a infantilná, po nej prišlo strašne hluché minúty. Až v zhruba druhej polovici sa konečne začne niečo zaujímavé a vtipné diať a prestal som sa nudiť. Tvorcovia vtedy začali využívať nápad s agentom holubom na podarené vtípky spojené s vynálezmi mladého detského hrdinu. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Pěkná animace a dost zajímavý příběh, který bavil a měl i super nápady. Příjemná špionážní jednohubka s holubama co Vás přinutí se smát. Já koukal v originále kde si hlavní hlasy střihl Will Smith a Tom Holland což taky bylo fajn. Ta hoďka a půl Vás nezabije protože uteče velice rychle a díky akci, která je tam skoro furt se opravdu nudit nebudete. 75% ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Má tento film som sa celkom tešil. Predsa len animovaných filmov o agentoch ktorí sa premenia v holuba nie je veľa. Postavy nadabovali skvelí herci, animácia vyzerala dobre, takisto soundtrack. Čo by sa mohlo pokaziť? Skoro nič. Teda, ak nejdete na sk dabing. Film som si užil. Ak dabing nie je zlý ale radšej by som si to pozrel s Willom Smithom. Príbeh je originálny ale vadí mi tu jedna vec. Idea filmu. V poslednej dobe je skoro každý animovaný film o divnosti. Začalo to oblačnom miestami fašírky a lego príbehom a teraz to je reálne všade. Počas celého tohto filmu tu vidíte tak divné momenty počas ktorých sa pýtate prečo to tam dávali. To je pre mňa jediná vada filmu. Čakal som, že sa s takto originálnou zápletkou viac zahrajú a že to nepokazia nejakými tupými vtipmi s mačiatkami ktorých je tu už veľa. Inak je film veľmi fajn. Prvých 15 minút v Japonsku s Yakuzou veľmi pripomína kill billa. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* Občas není na škodu si vyčistit hlavu u nějaké infantilnosti a tento rodinný animák tomu pomohl. U tohoto se dokážou zasmát všechny generace diváků, ale zase na druhou stranu právě tohle ho omezuje v rozletu a jde jen o další popkornový klišoidní biják. Tento typ animace je už v dnešní době snad standardem a stejné postavičky byly vidět už v mnoha dalších animácích ... takže nic nápaditého. Ani příběh nepřináší nic světoborného, ale přesto si lepší tři hvězdičky zaslouží, protože dokázal pobavit.... I když teď nevím, jestli podobná akční jízda je pro děti to pravé, tak nakonec skončím u průměrných tří. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Hotelový rezort v Mexiku, ktorý sa vo filme objaví, je reálnou destináciou a tento plážový komplex nájdete pod názvom Blue Bay Hotel and Resort Grand Esmeralda. Rovnako ako vo filme, tak aj v skutočnosti sa nachádza v mexickom Playa del Carmen. (MikaelSVK)
  • První animovaný film společnosti Chernin Entertainment. (ČSFD)
  • Jedná se o poslední film vydaný společností Blue Sky Studios. (petr.koca)

Reklama

Reklama