Reklama

Reklama

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter… není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu. To, že se tito dva dají někdy dohromady jako parťáci v akci, by si nedokázal asi představit ani ten největší padouch. Jenže na to dojde právě teď, kdy je potřeba zachránit svět před jedním takovým, před Kellerem Killianem, zlosynem číslo 1. Walter je totiž vynálezcem biodynamického maskování, které špiónům umožní dokonalý převlek. Či spíše převtělení. A tak se díky tomuto vynálezu Lance promění v statečného, divokého, majestátního a dokonale nenápadného tvora… v holuba. Geniální. Holubi jsou všude, nikdo si jich moc nevšímá a umí létat. Od té chvíle Walter a Lance musí pracovat jako dokonale sehraný tým, jinak se celý svět ocitne ve smrtelném nebezpečí. (CinemArt)

(více)

Videa (14)

Trailer 6

Recenze (133)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Ale jo, taková hezká vtipná jednohubka, ideální na oddech a chillování s colou a popcornem v ruce. Sice se nejedná o nic světoborného, jsou jistě daleko lepší a vtipnější animáky, přesto je to díky dobrému scénáři a sympatickým postavám celkem slušná akční jízda. Děj je trochu jednodušší, divák už dopředu ví, co se asi bude plus mínus dít. Film lze brát jako takový animovaný James Bond pro menší publikum. Za mě celkem spokojenost, vše funguje jak má a viděl bych to tak na lepší průměr. V neposlední řadě musím taky vyseknout pochvalu českému dabingu, který je velmi povedený a filmu jednoznačně prospěl. 6/10. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Když jsou na scéně holubi, hlavně holubině, je to super. Však taky každý by chtěl takovou holubici jako domácího mazlíčka. Je to vtipný, roztomilý a barevný. Příběh filmu není moc úchvatný a o nějaké snaze překvapit tu ani není nouze. Finále je ale skvělý, hravý a akční a spolu s holubi mě bavilo s přehledem. Všechno ostatní je rutina, kterou jsme viděli v jinýho filmech. Špioni v převleku si ale ani na nic nehrají a servírují vám jednohubku na odpoledne, za mě dobrý. ()

Reklama

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Má tento film som sa celkom tešil. Predsa len animovaných filmov o agentoch ktorí sa premenia v holuba nie je veľa. Postavy nadabovali skvelí herci, animácia vyzerala dobre, takisto soundtrack. Čo by sa mohlo pokaziť? Skoro nič. Teda, ak nejdete na sk dabing. Film som si užil. Ak dabing nie je zlý ale radšej by som si to pozrel s Willom Smithom. Príbeh je originálny ale vadí mi tu jedna vec. Idea filmu. V poslednej dobe je skoro každý animovaný film o divnosti. Začalo to oblačnom miestami fašírky a lego príbehom a teraz to je reálne všade. Počas celého tohto filmu tu vidíte tak divné momenty počas ktorých sa pýtate prečo to tam dávali. To je pre mňa jediná vada filmu. Čakal som, že sa s takto originálnou zápletkou viac zahrajú a že to nepokazia nejakými tupými vtipmi s mačiatkami ktorých je tu už veľa. Inak je film veľmi fajn. Prvých 15 minút v Japonsku s Yakuzou veľmi pripomína kill billa. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $111miliónov║Tržby USA $66,757,013║Tržby Celosvetovo $171,616,764▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,101,114║ Tržby za predaj DVD v USA $3,515,851║ Bond je blond. Slušne nadupaní špiónsky animák. Bol som dosť skeptický, či to nebude úplne mimo ale nakoniec tá nálož nevybuchne v takom ponímaní ako by sme si vedeli predstaviť. Tie trhlé vychytávky toho sopliaka nakoniec fungovali, zabávali, holuby miestami samozrejme už aj otravovali svojou prítomnosťou ale dobre, poväčšinou to dobre odsýpalo. /65%/ ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Naprostý průměr. V poslední době jsem si od animáků navykla očekávat i něco víc než jen vtipy cílené na děti a jednoduchý příběh. Bohužel tady se mi ničeho víc nedostalo. Na začátku jsem si ještě říkala, že ten otravný arogantní agent trochu vypadá a hodně mluví jak Will Smith. No nebylo to milé překvapení si to jméno přečíst v úvodních titulcích. Asi můj nejneoblíbenější herec vůbec. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Hotelový rezort v Mexiku, ktorý sa vo filme objaví, je reálnou destináciou a tento plážový komplex nájdete pod názvom Blue Bay Hotel and Resort Grand Esmeralda. Rovnako ako vo filme, tak aj v skutočnosti sa nachádza v mexickom Playa del Carmen. (MikaelSVK)
  • Jedná se o poslední film vydaný společností Blue Sky Studios. (petr.koca)

Reklama

Reklama