Reklama

Reklama

Dear Zindagi

  • Indie डियर ज़िन्दगी (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kaira (Alia Bhatt) je ambiciózní kameramanka, která by ráda točila filmy, ale zatím jí nabízejí jen záskoky nebo reklamy. Ještě větší potíže má v osobním životě, kde si nechce nikoho pouštět k tělu, a tak její milostné vztahy krachují jeden za druhým. Až návštěvy u psychologa Jehangira Khana (Shahrukh Khan) pomůžou Kaiře vyznat se ve vlastních emocích. (rikitiki)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (14)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tak on už i SRK se zvedá ze sedu s hlasitým heknutím? Doufám, že to měl jen v roli. Snímek je psychologické drama, dost možná bořící společenské tabu, že návštěva psychologa je důkazem vlastního šílenství. Je to i milostný příběh. Přestože jsem při účasti SRK čekala trochu jiný průběh, dívka se nakonec zamiluje do toho nejdůležitějšího, do čeho může. Atmosféra je odlehčená, přes rodinná dramata v minulosti, dává naději do budoucna. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Alia Bhatt a Shah Rukh Khan vypadají dobře a dobře hrají a tvůrci to o nich vědí, takže nám je dává kamera na zlatém podnose. Jejich debatní scény jsou vlastně tím nejlepším ve filmu a oba předvádějí zajímavé, uvěřitelné herectví, kdy je vidět, že takové postavy si prostě můžete snadno zamilovat. A proč ne. ()

Reklama

cunicekb 

všechny recenze uživatele

Bolly, netypické Bolly, ale opravdu bezvadný záměr a skvělá myšlenka. Myslím, že film by se mohl promítat i lidem netušícím, co je Bolly. Problematika HlavoDoktorů je po celém světě na stejném bodě i přes to, že osvěta již nějakou dobu probíhá. A přitom, co si člověk všechno s sebou nese, ze svého života... Myslím, že tak dobrý terapeut jako je tady Shahrukh se hledá těžko, ale terapie má i tak velká pozitiva, jak je vidíme i ve filmu, stejně, jako je těžké je otevřít, což zde také vidíme. Za mě - prostě paráda. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tento film je ako milé pohladenie po duši, žiadne bombastické scény, príjemná hudba, piesne doslova vpletené do filmu, natočené jemne a pekne so zmyslom pre detail. Alia sa na túto úlohu celkom hodila (zložitá povaha intelektuálky s problémami z destvtva, ktoré si preniesla do všetkých vzťahov v dospelosti) a Shah Rukh bol iný, ako ho zvykneme vídať, ale dobrý, zjavne vekom zreje ako víno (toto bol asi prvý film kde ho nikto nezmlátil a ani on nie, vďaka Bohu :-) ) . Jediné čo mi v tomto filme chýbalo bolo nejaké to romantické naplnenie, aj keď to ako sa Jugovi zivla stolička keď Kaira odchádzala, dáva tušiť, že možno za iných okolností v inom čase, kto vie :-) Rozhodne stojí za pozretie .... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Joj no čakal som viac. Pozitívne ohlasy, režisérka English Vinglish a ono je to vlastne pomerne rutinná záležitosť bez akýchkoľvek prekvapivých zvratov, alebo pamätnosti. Takýchto návratov domov som videl nespočetne veľa. Patria medzi jedny z mojich najobľúbenejších príbehov vo všeobecnosti. Ale tu skrátka nemôžem dať väčšie hodnotenie hoci Alia Bhatt je v pohode a kupodivu aj relatívne umiernený Shahrukh Khan. Na to aby som mal naozaj pocit, že to niečo znamená potreboval som väčší boom okolo kroku dopredu, a hlavne aj ten návrat do minulosti tam musí mať nejakú silu. Od neho to síce išlo k lepšiemu ale prišlo to too little too late. Všetky cheerful tváre na konci sú síce pekné, ale celá ta cesta k nim je kostrbatá a pomerne nudná. Nevadí. Ústredný song ale mega v pohode, prostredie Goi tiež a ja si idem kúpiť nejaké super kreslo :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • O lásce a radosti ze života je i píseň k filmu, která nese název "Love You Zidagi". Byla vydána v den 51. narozenin Shah Rukha Khana (ve filmu Dr. Jehangir Khan) 2. listopadu jako dárek pro jeho fanoušky. (MJackie)

Související novinky

Reklama

Reklama