Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život rockerů je stále drsný, i když už trochu vyšel z módy. Frontman kdysi slavné kapely skončil uškrcený strunou. Pátrání po jeho vrahovi odhaluje kriminalistům spleť lží a nejasností, které stojí na pozadí chystaného koncertního turné. A Michalovi se splní dávný sen, když se ocitne na pódiu s kapelou, kterou v mládí obdivoval. (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozřejmě jsem nečekal, že někdo zazpívá Jsi čech, čech, Čech nebo Prasátko nemá hlad chce jenom podrbat, ale tady u toho dílu funguje nostalgie a vypadá to, jako by tenhle díl byl šitý na míru kytaristovi Matáskovi. Ani nevím co tam vyšetřovali za vraždu, ale funguje to výborně... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vltava a Orlík. Se bohužel nekonaly. Klasický návrat ke vztahům,  které těžce válcují kriminální případ. Kombinace partnerů mi úplně nesedí. Bavil jsem se, ale trochu mě mrzí, že Nebřenského se Čtvrtníčkem bylo málo. A když už tvůrci takto zavzpomínali, Orlík by se alespoň do podkresu také hodil. ()

Reklama

Peabody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvůli detektivní zápletce se na to dávno nedíváme, ta nestojí za moc, ale na rozdíl od některých jiných českých krimiseriálů, které jsou na tom po této stránce stejně, ale berou se smrtelně vážně, tenhle si na to nehraje. Je to v zásadě buddy story a je fajn, že se podařila náhrada kontrastně elegantního Orozoviče mladým a břízovsky otrhaným Polívkou, silný je Mráz a dobře se podařila náhrada  Jany Kolesárové docentkou (hezky to oživila, jen by si neměly obě být docela podobné). V tomto díle se navíc náhrady (už signalizované) dočkala i zmíněná šéfová (mimochodem není druhým jménem Makropulos? Vypadá k sežrání). Postavy kolem muziky jsou docela dobré, zejména manažer Dřeváku. Pana Čtvrtníčka nemám rád a jeho oblibu nechápu a ani tady mne nepřesvědčil. Jo a ta rozhlasačka je taky síla. Gratuluji scénáristům i produkci, utáhnout 60 dílů není sranda. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrný díl co se týče krimi případu, ten opravdu není ničím zvláštní, teda až na rockovou kapelu Podlažní krytiny, to je fakt unikát. Věci kolem se ovšem docela mile zaplétají - třeba junior si začne s Břízovou bejvalkou a Břízova mladá zase chce Břízu dostat z chaty do pražského bytu. No ještě to bude sranda. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nostalgický díl, kde jsem fakt čekal něco od Vltavy (aspoň to profláklé Prasátko) nebo Orlíku a kde o případ a jeho vyšetřování tentokrát snad už vůbec nejde. Vadilo mi, že se to zbytečně soustředilo na tu sexuální linku (a btw nechápu, co je teď za módu strkat do seriálu vztah starší žena -mladší muž) a vadilo mi, že je zde opět ten stereotypní pohled ve smyslu dezolát - chemtrails - maminčin mazánek, co v životě nic nedokázal. Znám pár vysokoškolsky vzdělaných lidí z Prahy, finančně i pracovně za vodou, a na ty demonstrace chodí taky. Tohle si tvůrci fakt mohli odpustit, jejich politické vidění světa mne vůbec nezajímá. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Při premiérovém vysílání v TV se epizoda stala nejsledovanějším pořadem večera s více než milionem diváků. (rakovnik)
  • Píseň, kterou na konci hraje Polda (David Matásek) s kapelou Podlažní krytiny, je „Bigbítový dunění“ od kapely Vítkovo kvarteto. (a-ja)

Reklama

Reklama