Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smrt majitele barber shopu vynáší na povrch nečekané vztahy v módní městské komunitě, do kterých naši kriminalisté musí proniknout, aby jim porozuměli a pochopili důvody k vraždě. Michal zvažuje, jestli má zůstat u policie. S Terezou udržují vztah na dálku a ani jednomu to ale takhle nevyhovuje. Michal ví, že to musí vyřešit. (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední Polda. Nostalgie. Celým dílem se vine motiv Břízova odchodu a zcela zastiňuje případ. To není úplně na škodu, protože kriminální složka byla vždy spíše na druhé koleji. Hudební podkres byl opět dokonale padnoucí. Rozloučení bylo důstojné a mnohdy emotivní. Skončil kvalitní a kvalitně obsazený seriál. Covid na konci mi trochu zvedl náladu. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A no jo, dojemné to bylo, hvězda navíc za nostalgii. A za ústřední melodii z filmu Rambo ke konci (tvl, ta mě pobavila asi nejvíc). Případ? On se tam nějaký vyšetřoval? Asi jo. Každopádně by mě fakt zajímalo, z čeho tam ti dva žijí, a vedle miloučkých záběrů se zapadajícím sluncem bych rád viděl i přesně to, o čem se mluvilo - jak se domluvil, co dělá, když je jeho holka ve škole a tak. Takhle to vypadá spíše jako pohádka než realistický konec. Pár hodně dobrých hlášek (ano, vede ta s kovidem) a fajn natočené Mrázovo divení, že Bříza nerýpe. Každopádně vlastně ano - když se vrátím k tomu konci, z Břízy se nakonec stal týpek, jaké na začátku seriálu zrovna v lásce neměl. ()

Reklama

kreyson13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to se hodně nepovedlo. Drsoň skončil na starý kolena v havajský košili a žabkách. Hmmm... to už by snad bylo lepší, kdyby šel do registrovanýho partnerství s Mrázem. Hlavně ať už netočí další série, nebo z toho bude další nekonečná a nekoukatelná primácká sračka typu ZOO a dalších asi tisíc  nesmyslů, který slouží jen jako vycpávka pro reklamy a lék na spaní pro nemajetné spoluobčany. Ani tahle šestá série nebyla už to, co dřív. Ale na Primu to byl stále velký nadprůměr. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na závěr všechno dobré a čtyři hvězdy spíše z nostalgie, jinak je to spíše zcela průměrný díl. Krimi případ slušný, pachatel spíše nečekaný, vyšetřeno dobře. Ale zásadní během celého dílu je, zda Matásek jako polda skončí a odjede do USA za svou láskou Bezákovou, která v celém dílu je bohužel až na úplném konci. Ale konec milý, divák to Matáskovi přeje a vtipná scéna s kovidem na závěr je absolutní třešničkou. Prostě takové hezké pohlazení na závěr seriálu. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Its a long road ....." zakončit Matáskovo působení hudbou z Ramba  nemohlo být nostalgičtější. Fajn seroš,  Barcelona v roli Miami sice tak tak, ale bude se mi po tomhle seriálu stýskat ... než něco vymyslí do sedmé řady a první díl se bude jmenovat Velký začátek. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Záběry z Floridy byly ve skutečnosti natáčeny v Barceloně. (rakovnik)
  • Barber shop se nachází v areálu tvrze Kunratice. (rakovnik)

Reklama

Reklama