Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk s Janičkou zkusí poslední možnost, aby se jim povedlo napravit, co kdo v posledních dnech pokazil. Že s písní na rtech jde všechno lépe i tam, kde si mnozí myslí, že pomůže hrubá síla, se společně přesvědčí hned po ránu v chatové osadě v Roblíně. Ani probdělá noc ale nakonec nezabrání rozuzlení nymburské apokalypsy, která zdánlivě končí... (Česká televize)

(více)

Recenze (38)

tsatsiki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od 4 dílu to šlo s kvalitou dolů, čekal jsem velkolepé super finále, ale to bohužel nepřišlo, Zůstalo to v průměrné kvalitě jako předchozí díly a na super první tři díly už to nedokázalo navázat. 3* dávám za dobré nápady a herecké výkony, které byly skvělé.Hlavně Hoffman ten byl best. Ale i ostatní herci a hlavně pan Nárožný, ten i přes svůj věk, podával strhující výkon.A básnička Luďka pro jeho milou mě rozsekala. :D ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stáňa sežrala psa, což teda dřív rozhodně nedělala, a její variace na "Živí, mrtví" málem dostala i chudáka Myšičku... Scény na chalupě to táhli dost nahoru, Kutlák hrající si s kšandama před neodolatelnou... :D Dost se začíná moralizovat, viz. linka Šourala, prostě štěstí si za přání nekoupíte.... A naopak, nesobeckost vám umožní přání navíc, jenže lidstvo je obecně sobecké, takže až do teď se nikdy nic takového nestalo... Takové pomrknutí, že bychom měli víc myslet také na ostatní, a ne jen na sebe. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ve finále se žádné velké překvapení nekonalo. Spíše zklamání nad nevyužitým potenciálem a faktem, že tvůrci to sice dobře rozjeli a jejich nápad se mi líbil, ovšem postupem času, jim jaksi vyprchala nápaditost a uchýlili se jen k opakování již použitých věcí, které okořenili jen spoustou vulgarismu, rasistických narážek a zombie co sežrala jezevčíka. Hm, čekal jsem teda lepší vyvrcholení jejich příběhu. Takže zůstávám u klasického průměru. 50% ()

pan.Kaplan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna, kdy Nárožný klečí u zvonu a zpívá Stáně mě dostala do kolen tak moc, že jsem si ji pouštěl opakovaně snad desetkrát. Co jsem pochopil, byla to improvizace Petra Nárožného a díky tomu, že autoři dávali hercům prostor pro tuto spontánní komiku se povedlo vytvořit dílo, které rozhodně nezapadne. ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Kolečko? Ve velkolepém víkendovém finále o jednu grandiozní hvězdičku míň za absenci angažovaného Koháka. .................................................................................................................................................... Odpady celkem šetřím. Na závěrečném dílu Trpaslíka jsem neshledal nic pozitivního. Rozuzlení jsem očekával a zombie opravdu nemusím. Ale že vyprovokuji nickpetajavorsky k napsání podobné zprávy? Nazdra, tobě by měli na CSFD ten účet smazat vole. Co to je za hodnocení, Rapl - 2 hvezdy, Trpaslik - Odpad, Kobry a užovky 3 a další a další. Lidi s takovým právem hodnotit jsou na hovno, smaž si radši učet, dík.  ...................................................................................................................................................... Péťo, hledej trpaslíka :-) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama