Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (177)

plakát

V karavanu po Česku - Jihočeský kraj (2021) (epizoda) 

Mám Jižní Čechy rád a na tento díl jsem se těšil. Jsem rád, že zmínil Plástovice, což je takový neobroušený klenot, který si zaslouží stejnou pozornost, jako nedaleké Holašovice. A za Kratochvíli velké díky, nebyl jsem tam strašně dlouho. Paní z bizoní farmy se mohla trošku více rozpovídat, ale bylo to opět velmi milé a za takové pořady České televizi děkuju.

plakát

Zlatá maska (2020) (pořad) odpad!

Já už v českém televizním éteru viděl leccos, ale větší sra*ku jsem v prime time ještě asi neviděl. Co tohle jako mělo být?

plakát

Trhák (1980) 

Nevím, jestli je to má nejoblíbenější hudební komedie, ale vždy měla, má a mít bude čestné místo v mém srdci. Svěrák a Smoljak tu předvedli to nejlepší, co uměli. Scénář je plný nádherných vtipů, dvojsmyslů a nápadů, které jinde neuvidíte. Vágner, Uhlíř, Skoumal a Hádl napsali skvělou hudbu, kterou si dodnes čas od času zpívám a pouštím. Obrovské množství legendárních herců, mezi kterými vyniká pochopitelně Matuška s Abrhámem, ale ani další se nemaj za co stydět.

plakát

Pelíšky (1999) 

Nic lepšího už Hřebejk nenatočí.

plakát

Dabing Street - Jiří Arch (2018) (epizoda) 

Čekal jsem asi něco jiného, ale i tak flintu do žita neházím. Hezké momenty to mělo a nebylo jich málo (Bartoškův projev v krematorium, dopisy do studia), natočené to bylo moc pěkně a všichni hrají co mají a nikdo se nesnaží být za sebe. Tři hvězdičky dávám jako úvodní výstřel, uvidíme co dál.

plakát

Až po uši - Epizoda 1 (2017) (epizoda) 

První epizoda druhé série je taková hodně rozehřívací a doufám, že se to dále zlepší.

plakát

České moře (2017) (pořad) 

Po prvních třech epizodách jsem nadšený. Krásný humor!

plakát

Pokoj s vyhlídkou (1985) 

Hrozně milý film, ze kterého máte po skončení úsměv na tváři.