Námořní policie

Komedie

USA, 1994, 102 min

Dennis Hopper

• Pohrobek

Erika Eleniak - to je to jediné, na co se zde dá bez přivření očí dívat. Po její plastice poprsí jí to sluší ještě víc.(12.6.2005)

Rozpočet $-miliónovTržby USA $1,596,687Tržby Celosvetovo $-(3.1.2009)

Dennis Hooper a oddechová komedie! No páni vojáci... ;-) . . . Škoda jen, že po velmi slibném začátku, zvláštěpak po všech těch skvěle zupáckých vojáčkovských dialozích (svým způsobem parodujících pověstné >spory< mezi různými skupinami amerických vojsk) celá story sklouzne už jen do nepříliš nápadité rutinní filmařiny, ale i tak zůstává vcelku zábavnou pohodovou záležitostí, zejména pak při pohledu na pikantní partie sladké E.E.... ;-P . . . Dvě a půl hvězdičky za film, za to zbytečně nefér podhodnocení zde na čsfd pak s čistým svědomím zaokrouhleno nahoru...(31.12.2007)

Příběh těžko zapamatovatelnej a debilní, ale co si budem povídat, tenhle film stejnak staví hlavně na Erice Eleniak a to se teda musí nechat, že je fakt na čem stavět. Erika asi fakt nebyla jen tak pro srandu na obálce Playboye(2.1.2008)

• Hunt

HUDBA: Pete Anderson, Dwight Yoakam(31.12.2007)

V časných ranních hodinách má člověk na výběr teleshopping s Michalem Dočolomanským nebo nestydatě prsatou Eriku Eleniak. Můžete hádat, komu jsem dal přednost...(28.12.2009)

• LiVentura

Takový zvláštní film o nevyrovnané trojici..(25.10.2011)

• sharky

No jestli chtěl Dennis Hopper na vlastní oči vidět prsa a zadeček Eriky Eleniak, mohl si to nějak domluvit v soukromí a nemusel kvůli tomu plýtvat kilometry filmového materiálu na tuhle bezduchou hovadinu.(12.1.2006)

• Jenda

Ano, vskutku, to to čem zde všichni mluví, je opravdu to jediné, co film nabízí... navrch už jen to, že tento film ač neni zábavný, narozdíl od podobných filmů není přímo otravný.(10.11.2008)

• kingik

Komedie, která sice nenabízí nic mimořádného a to ani po režijní stránce, kterou má na svědomí herec Dennis Hopper,ale nabízí pár vydařených gagů.(26.2.2009)

• arbitr

Ani E.E. to nemůže zachránit, a to mám pro prsaté blondýnky slabost ;-))(15.12.2010)

Dobrá oddechová komedie se svižným tempem a slušným obsazením (Berenger, Eleniak, McNamara).(28.12.2009)

• wosho

Do Hoppera bych spíše tipoval, že v vtakových blbinkách bude spíše hrát padouchy a né že je bude sám točit. Námořní policie je zcela nevýrazná komedie se sexy tehdy mladou Erikou Eleniak (sice hrát neumí, ale kozy má perfektní).(21.1.2009)

• corpsy

Jedna z hviezdičiek je za niekoľko slušných záberov na Eriku Eleniak, zvyšok je nuda a šeď.(28.8.2010)

• Lacike

Neskutocne nudna komedia, ktoru som mal z nejakeho dôvodu v detstve rad. Asi kvôli Erike a jej postelovej scene v ktorej sa naplno predvedie. Stale je nadherna, ale film nezachrani ani ona. A ostatne zname xichty, ktore sa tam objavia, tiez nic zaujimave nepredvedu. Asi sa objavili vo filme len zo znamosti s reziserom. Preco si ale Hopper vybral prave taky nudny scenar, je mi zahadou. 3/10.(11.4.2012)

• Pingu

Erika je hooodně dobrá :o)))(31.12.2007)

Celkem slušná podívaná i když dějově nic moc a konec jak z pohádky.(1.1.2008)

Docela zábavné. Zajímavá komedie z trochu jiného soudku.(15.12.2010)

Nechápu proč ten film tak kritizujete, já jsem se bavil dobře...(30.4.2008)