Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků 2

  • USA The Secret Life of Pets 2 (více)
Trailer 13

Obsahy(1)

Teriér Max se horko těžko vyrovnal se skutečností, že není jediným oblíbencem své paničky Katie, a už jsou na obzoru další nečekané změny. Nejdřív se k nim nastěhoval ten chlap, pak Katie začala tloustnout, na nějaký čas odjela, a když se vrátila, přivezla s sebou miminko. Jelikož bylo naprosto bezbranné a neschopné, začal ho Max na každém kroku hlídat a chránit. Z ustavičných starostí si vytvořil nervový tik, na který veterinář Maxovi naordinoval pobyt na venkově. Veliká chyba! Pobyt v přírodě znamená pro každé městské zvíře doslova peklo, tvořené nepřátelskými venkovany (nejhorší jsou krocani). Ani Maxovi kamarádi z prvního dílu nezažívají zrovna dobré časy. Jeho psí láska Brigitte dostane na hlídání Maxovu nejoblíbenější hračku, která jí spadne do bytu plného vzteklých koček, a ona se pro ni musí v přestrojení právě za kočku vydat. Panička bílého králíka Snížka se zase zhlédla v superhrdinech, a tak ho obléká do směšných oblečků. To by Snížkovi až tak nevadilo, kdyby za ním kvůli jeho superhrdinské pověsti nepřišla fenka Daisy a nepožádala ho o pomoc s misí, na kterou králík nemůže stačit. Jestli mají obstát, musí se Max, Brigitte a Snížek postavit svým vlastním strachům a obavám. V první řadě ale zažijí kupu psí, kočičí, křeččí a ptačí srandy v příběhu, po němž se už nikdy na své chlupaté parťáky nebudete dívat stejnýma očima. (Cinemart)

(více)

Videa (17)

Trailer 13

Recenze (143)

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Secret Life Of Pets 2" je podľa mňa dobrým pokračovaním filmu, ktorý na mňa nejako extra dojem neurobil. Nevyužil veľmi dobre svoj potenciál, pôsobil ako niečo čo sme už videli a ťažko si to vedelo niečo vybudovať, keď trailer ponúkal niečo trošku iné a zaujímavejšie. Dúfal som, že tento film napraví reputáciu Illumination a urobia to tentokrát dobre. A pravda je, že nielenže som s filmom spokojný, ale je podľa mňa oveľa vtipnejší, živší a pôsobí kompaktnejšie. Takže dávam v tomto smere tvorcom veľké plus. Animácie sú skvelé. Tak ako som od Illumination zvyknutý. Nemyslím si, že sú niečím prelomové alebo sa posunuli vo svojej tvorbe niekam ďalej ale fungujú . Film vyzerá dobre. Je farebný, energický a dobre to plynie. Musím sa priznať, že aj príbehy ma v tomto príbehu bavia viac. Možno by som chcel, aby sme miestami niektoré vzťahy rozobrali trošku hlbšie, ale nakoľko sa film sústredí na 3 príbehové línie, tak je to ťažké skĺbiť a nie je čas na všetko. Rooster je podľa mňa dobrou postavou a chcel by som ho osobne poznať viac. No čím si ma film ešte tiež získava je aj vzťah, ktorý majú Max a Duke k malému Liamovi. Tam je krásne vidieť láska psa k človeku. A urobilo to na mňa dojem. Takže opäť tvorcov chválim. Myslím si, že tu ide o príjemný funkčný animovaný film pre celú rodinu. Dostatočne zábavný a dostatočne energický. Pre malých aj veľkých. Zoberte svoje deti a čeknite si ho. Hodnotenie: B+ ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Dúfala som v nejaké zlepšenie oproti jedničke, to žiaľ nenastalo. Príbeh bol zážitkovo, aspoň u mňa, na rovnakej úrovni. Ako tu mnohí uvádzajú, toto bolo naozaj určené len pre deti a žiadne zvraty, emocionálne scény, či hĺbka sa nenaskytli. Je to skôr taká oddychovka pre dospelých a zábava pre deti. ()

Reklama

giaruj 

všechny recenze uživatele

Videné s deťmi v kine, čo značne ovplyvnilo moje hodnotenie. Scenáristicky náročné a nápaditejšie ako jednotka. Aj druhýkrát sa oplatí vidieť, najmä preto, že film sa neobmedzuje len na mesto. Vykročíme aj na vidiek medzi ovečky, kravičky, moriaky, prasiatka, svoje dostáva kritika týrania zvierat v Cirkuse či takmer kovbojka - naháňačka na vlaku. ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Podle mě o něco slabší než jednička. Film sestává ze dvou prakticky nezávislých dějových linií (z nichž zejména ta na farmě mi přišla poměrně zbytečná), které se spojí až v poslední části filmu. Filmu chybí taková ta kompaktnost jedničky, ale jinak se jedná s poměrně slušnou rodinnou podívanou na jedno zhlédnutí. 65% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Bez pořádné dramaturgie se tři samostatné dějové linky spojují až v akčním finále, ale vlastně to do formátu jednoduchých, bláznivých anekdot o svérázných domácích mazlíčcích zapadá. Povrchní, spotřební animovaná groteska pro děti občas pobaví fórky a narážkami, jindy si zas trochu zívnete, naštěstí neotravuje. Kdyby nic, tak po technické stránce je na co se koukat. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Na začátku je vidět, jak Liam ve stoje vytáhne Maxe za uši a pak s ním takto i skáče. Pak k němu ve stoje i přijde a řekne mu, že má Maxe rád. Teprve až potom učí Max s Baronem Liama chodit. (NunchakuMan)

Související novinky

X-Meni se loučí totálním fiaskem

X-Meni se loučí totálním fiaskem

09.06.2019

Tohle není radostná zpráva. Série X-Menů se kvalitativně až donedávna držela poměrně vysoko, poslední filmy Bryana Singera ale jasně ukázaly, že série je zralá na delší odpočinek, případně naprostý… (více)

Reklama

Reklama