Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků 2

  • USA The Secret Life of Pets 2 (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Teriér Max se horko těžko vyrovnal se skutečností, že není jediným oblíbencem své paničky Katie, a už jsou na obzoru další nečekané změny. Nejdřív se k nim nastěhoval ten chlap, pak Katie začala tloustnout, na nějaký čas odjela, a když se vrátila, přivezla s sebou miminko. Jelikož bylo naprosto bezbranné a neschopné, začal ho Max na každém kroku hlídat a chránit. Z ustavičných starostí si vytvořil nervový tik, na který veterinář Maxovi naordinoval pobyt na venkově. Veliká chyba! Pobyt v přírodě znamená pro každé městské zvíře doslova peklo, tvořené nepřátelskými venkovany (nejhorší jsou krocani). Ani Maxovi kamarádi z prvního dílu nezažívají zrovna dobré časy. Jeho psí láska Brigitte dostane na hlídání Maxovu nejoblíbenější hračku, která jí spadne do bytu plného vzteklých koček, a ona se pro ni musí v přestrojení právě za kočku vydat. Panička bílého králíka Snížka se zase zhlédla v superhrdinech, a tak ho obléká do směšných oblečků. To by Snížkovi až tak nevadilo, kdyby za ním kvůli jeho superhrdinské pověsti nepřišla fenka Daisy a nepožádala ho o pomoc s misí, na kterou králík nemůže stačit. Jestli mají obstát, musí se Max, Brigitte a Snížek postavit svým vlastním strachům a obavám. V první řadě ale zažijí kupu psí, kočičí, křeččí a ptačí srandy v příběhu, po němž se už nikdy na své chlupaté parťáky nebudete dívat stejnýma očima. (CinemArt)

(více)

Videa (17)

Trailer 7

Recenze (143)

Figu 

všechny recenze uživatele

Čistě průměrnej animák vyloženě pro nejmenší publikum... Je to trochu rozjetější jednička, která slepuje tři příběhy do jedné závěrečné koncovky. Tam si myslím, že si lidi zodpovědný za Maxe a Barona s tou story vyhráli daleko víc jak u předešlýho dílu. Hvězdu musím přihodit za to, že kino zážitek otce se svojí tříletou dceruškou je pocit k nezaplacení! Jo a taky Kohout s krocanem jsou lehce frajeři! Blllllll Blllll Blllllll 70% ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Film zcela vhodný i pro úplná prťata. Není tady nic, z čeho by mohla začít ronit slzy jako hrachy. Já jsem příznivcem animáků. Ještě se nestalo, že bych svůj potěr odložila v kině jako obnošený kabát. Úspěšně jsem přežila poníky i víly, aniž by mě postihl tik v oku nebo měla otlačený vzorek potahu sedačky na tváři a poslintané rameno. Téměř pokaždé jsem se bavila (mimo pár výjimek). Tihle mazlíci jsou pro mě osobně ale bez náboje ... bez dechu. Jsou pěkní, milí, roztomilí, ale to je asi tak všechno, jinak nuda. Děti v kině se ale smály, a to je dobře. Pro ně především je film určen. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní a nestává se mi to často, ale Tajný život mazlíčků 2 se mi líbil více než jednička. Nevím čím to je. Možná pomohlo přesunutí Maxe na venkov, to jsem se hodně nasmál. Jedním z důvodů může být i to, že film je tentokrát rozdroben do tří různých dějových rovin nezávislých na sobě. Jak režisér tak scénárista mají s animovanými filmy bohaté zkušenosti a tady jsem se hodně pobavil. U některých scének opravdu dost. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na poli animáků lehce nadprůměrná zábava,která ovšem stále nemá čím překvapit. Oproti prvnímu dílu jde ale rozhodně o krok kupředu.Fórků je hodně a spousta z nich funguje,králík - superhrdina s hlasem Kevina Harta je vynikající a hlavně si to vůbec na nic nehraje a nesnaží se být ničím víc než nenáročnou zábavou,která letí kupředu a nikde se zbytečně nezastavuje.I díky stopáží cca osmdesáti minut je druhý Tajný život mazlíčků víc než příjemná jednohubka...70% ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

U prvního dílu jsem psal, že prvních dvacet minut bylo geniálních... tady musím konstatovat, byl geniální celý film. Všechny příběhové linky byly zajímavé, ať už vývoj Maxe na statku, napínavé sledování Gidget s míčkem nebo vyvrcholení s tygrem proti cirkusákovi a jeho vlkům. Každá postava/zvířátko má svůj charakter, potěšil Max, Duke, Gidget, pes ze statku výborně dabovaný Harrisonem Fordem a hlavně KRÁLÍK SUPERHRDINA, který je pro mě doslova definicí zábavného charakteru. Tohle zakončuje výborný soundtrack a dlouho jsem neviděl takhle dobrý animák. Za mě velké překvapení a musím dát plnou palbu. 5* ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Mezi závěrečnými titulkami je ještě jedna scéna. (griph)
  • Auto Katie a Chucka má stejnou RZ jako cirkusová dodávka. (vojacekr)

Související novinky

X-Meni se loučí totálním fiaskem

X-Meni se loučí totálním fiaskem

09.06.2019

Tohle není radostná zpráva. Série X-Menů se kvalitativně až donedávna držela poměrně vysoko, poslední filmy Bryana Singera ale jasně ukázaly, že série je zralá na delší odpočinek, případně naprostý… (více)

Reklama

Reklama