Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam (Noel Clarke) sa snaží za každú cenu zbaviť hriechov minulosti. Avšak tá je ako nočná mora, ktorá ho prenasleduje na každom kroku. Jeho jedinou prioritou je chrániť svoju rodinu. Avšak kto ju ochráni pred minulosťou, ktorú mu pripomenie chlapík menom Curtis (Cornell John), ktorému Sam pred desiatimi rokmi vzal úplne všetko? Curtis teraz chce svoju pomstu, pričom hrozba číha na každom rohu. A hoci sa Sam nechce stať tým, kým kedysi býval, Curtis v jeho živote mu pripomína, aké jednoduché je stratiť naozaj úplne všetko. (sochoking)

(více)

Recenze (2)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Klasický scenár, kde chlapíka prenasleduje minulosť a hoci sa jej chce silou mocou ubrániť, ohrozí životy svojich najbližších. Mne absolútne nevadí, že táto téma je už milionkrát ohraná, ba práve naopak, nemôžem sa jej stále nabažiť. Navyše prostredie môjho obľúbeného Londýna ma nikdy neznudí, avšak záver vystrihnutý, akoby z reklamy na Vianoce a pokus o ''vtipné'' vsuvky (tie telefonáty s Ashanti mali doboha čo znamenať?) výrazne oslabili celkový dojem snímky podľa mňa, takže tri. Ale silné tri! 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že už jsem nakoukal docela dost britských snímků, které obsahují v názvu "Hooligan", musím říct, že ty s "-hood" vypadají alespoň po tomhle filmu o dost kvalitněji. Nejenom v to, že technická kvalita "Brotherhood" je dost vysoká, ale i tím, že se dá scénář docela dobře snést a nenaštve vás. ()

Reklama

Reklama