Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Syrově emotivní avelmi otevřený film Melissa P. byl natočen podle senzačního celosvětového bestselleru. Čtrnáctiletá Melissa se cítí osamělá, zanedbávaná rodiči a smutná z úmrtí milované babičky. A tak prostor ke své seberealizaci nachází v sexu. Neuvěřitelně riskantní sexuální dobrodružství, do kterých se tato moderní Lolita pouští a jejichž podrobnosti si zapisuje do deníčku z ní postupně dělají neohroženou svůdnici - chvílemi plnou vzrušení, chvílemi plnou trýzně. Melissa P. přináší znepokojující pohled na skryté stránky života dospívající dívky a poodkrývá tajemství lidských tužeb. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Juto 

všechny recenze uživatele

Film je úprimný a dokonca nemilosrdný vo svojom prístupe k súčasnej sexualite tínedžerov vo všeobecnosti, a najmä k sexualite Melissy. Vidíme jej silný nehanebný silný sexepíl, ktorý nedokáže zladiť s jej túžbou byť milovaná a rešpektovaná ako žena mužom. Snaží sa pochopiť dôležitosť prijatia sociálnych hraníc a neustúpiť tlaku rovesníkov, aby zapadla do skupiny, čo je typický problém tínedžerov. Melissino prebudenie je cestou bolesti aj rozkoše, no zavedie ju na veľmi temné miesta, v scénach, ktoré môžu byť pre diváka znepokojujúce. 7,5/10 ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, jako celek to na mě nijak zvlášť nezapůsobilo, ale mělo to pár "chviliček" a nemyslím tím ty sexuální, které mě dokázaly opravdu zaujmout jako třeba krásně vykreslený vztah mezi empatickou a mnohé chápající babčou Geraldine Chaplin s hlavní hrdinkou v podání nádherné Marie Valverde. Na nich dvou vlastně celý film stál a obě své role odehrály výborně, hlavně Maria tuto ne zrovna lehkou roli zvládla bravurně.....škoda, že se toto zajímavé téma nedočkalo lepšího scénáře. ()

Reklama

farmnf 

všechny recenze uživatele

Maria Valverde mě svou krásou fascinuje, zejména v politickém dramatu Anarchistova žena. Tady ovšem působí jako nevýrazná pubertální blbka, která se dovede zamilovat do kluka jen proto, že ji vystříkal obvyklou dávku spermatu do pusy. Moc romantické mě to nepřipadlo a technicky zvládnuté už vůbec ne. Taky to bylo neskutečně nudné. Ale asi každá herečka s nějakým tím semenem v hubě musí začít. Ne vždy to je její slabost. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po nadějném začátku film sklouzne do bahna. "Neuvěřitelně riskantní sexuální dobrodružství" se skládají z několika akcí, kdy Melissa bůhví proč kývne na nabídku, končící jejím ponížením. Kromě pochváleného začátku už dál chybí erotika, jakýkoliv hlubší popis vztahu s matkou nebo kýmkoliv dalším, zápisky z deníčku vypadají jak zeď za Zetorem po nájezdu opilých sprejerů. Některé záběry vypadají jak scény z telenovely desetiprocentního hodnocení, a nemůže za to jenom kamera (zvláštní je, že většina filmu je nasnímaná spíš dobře). Pokud chcete šokující film, bude vám stačit první scéna u bazénu (ale erotiky se v ní nedočkáte). ()

hygienik odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je urážka. Urážka ženy / dievčaťa, ktoré sa v tomto filme správa ako muž (neviem koľko 16 - tiek sa takto vyzreto a sexuálne nebezpečne chová po prvej sexuálnej skúsenosti, ale myslím, že žiadna), je to dehonestácia puberty ako fyzicko-duševného procesu dospievania, ktorý je tu redukovaný len na sexuálnu otázku, urážka diváka, ktorý je neustále zahlcovaný stroho neduchaplnými primitívne priamočiarymi dialógmi a rušený otrasnou kamerou.Komu je tento film určený?? Na teenagerov bude mať skôr negatívny vplyv (môže sa im zdať vtipný) a každý dospelý si dvakrát rozmyslí, či bude s týmto "veľdielom" mrhať svojim časom. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Přestože Maria Valverde trénovala italštinu několik měsíců, nebyla moc dobrá, a proto byla předabována. Útěchou ji může být to, že se mohla nadabovat do španělské verze filmu. (Cheeker)
  • V čase 03:28 vidieť na ľavej strane v odraze sklenených dverí kameramana. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama