Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (205)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt hodne prijemny prekvapeni, ze se budu az takhle bavit jsem necekal. Co si budem povidat, predloha je extremne jednoducha, je to v podstate spis par stranek nez knizka textu pro deti, takze vykresat z toho nejakej zasadnejsi pribeh se fakt neda. Tvurci se nastesti o nic takovyho nepokousi a je to tak vlastne takovej mix mezi Sam doma a Fantasticky pan Lisak, kde nejde o nic jinyho, nez "bitky" mezi majitelem domu a zviratama v cele s kralikama a logicky Petrem. No a nastesti je to cely natoceny neuveritelne svizne, moderne a rozhodne se vzajemny naschvaly neomezujou jen na hrabe na zemi, takze dojde i na zasahy elektrinou a podobne. Navic ma film fakt skvelej, sviznej soundtrack, ktery nektery sceny posouva jeste o uroven vys. Animace zvirat je taky na slusny urovni a herci jsou sympataci. Ke konci, kdyz uz se schyluje k velky usmirovacce a ja se zacinal modlit, aby to tvurci totalne nezmrsili, se tomu nastesti naprosto elegantne vyhnou a mame tu tak skoro neprerusovanou, vtipnou, 90 minutovou jizdu. Takze za me maximalni spokojenost. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $115,253,424Tržby Celosvetovo $351,266,433Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,529,727Tržby za predaj DVD v USA $8,532,037║ Za pár šúp pohodový rodinný film z rangu Padingtona. Z občas troška prďáckym humorom ale zatiaľ ešte v znesiteľných mantineloch. Časom počítam že tieto filmy začnú byť otravné ako postupne sa stali Chipmankovia. Ale zatiaľ dobre, herci fajn. /60%/ ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr má spadeno na zeleninu ze zahrady pana McGregora, teď ale přijíždí jeho synovec a válka o mrkev nabírá na obrátkách. A nebude se hrát podle pravidel! Králíček Petr je pohodový rodinný film, který sází na sympatického hrdinu, povedenou akci i humor. Tvůrcům se však povedlo do okoukaného a předvídatelného příběhu propašovat spoustu nečekaně humorných a chytrých situací, které zábavným způsobem sestřelují klišé spojená s rodinnými filmy a zajistí, že se vedle dětí bude dobře bavit i dospělý doprovod. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dětské a přitom překvapivě vtipné i pro dospělé. Potěšilo mě, že hlavní hrdina byl karikaturou jen ze začátku a hned po setkání s dívkou se bez nějakého velkého problému ukázalo, že je to v podstatě fajn kluk. Králíčci jsou na pohled roztomilí, ale vztahy mezi nimi nejsou jen růžové a pod vedením Petera dokážou být hodně potměšilí. Přiznávám, že víc než jim jsem však fandila starému i novému pánovi McGreggorovi. Oni si přece tu zeleninu vypěstovali a králíci jim ji sprostě kradou! Animace ujde a i těch otravných popěvků je v ní poskrovnu, a naštěstí ty pějící ptáky skoro vždy hned někdo sestřelí. Takže nejsem jediná, kdo povinné zpěvy v animácích považuje většinou za zlo. SHRNUTÍ: Když zdědíš zahradu, bandu ušatých zlodějů a jednu hezkou sousedku. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mě tahle válečná (máme tu válku o jeden dům - klidně bych to počítal :D) lovestory s animovanými zvířaty vyděsila. Humor byl trapný, hlavní postava absolutně nesympatická a celé to bylo takové připitomělé. Naštěstí (kupodivu s příchodem romantického příběhu) se to pak zvedlo k lepšímu, válka o dům byla celkem zajímavá, občas to dokonce i pobavilo, záchvaty smíchu se sice nedostavily, ale nevadí. A když dojde k "výhře" jedné strany, tak je to naštěstí pořád fajn. Dokonce i ten Petr byl nakonec sympatický. Takže to naštěstí byl ve finále celkem fajn film. Dokonce to i dopadlo líp, než jsem se z traileru obával. Ještě tu teda je to mínus, že kromě králíků a lidí se tu objevují i jiná zvířata a některá z nich tu jsou naprosto zbytečná (lišáka bych vystřihl úplně), ale jinak se to celkem dá. 3* ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • 18. prosince 2016 byl odtajněn obrázek hlavní postavy spolu s logem filmu a začalo se natáčet. V březnu 2017 se natáčelo na hlavním nádraží v Sydney (filmové nádraží Londýn - Paddington). (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2018 v Los Angeles. (Varan)
  • Keď Bea (Rose Byrne) s Thomasom (Domhnall Gleeson) hrajú Scrabble, vidno, že Bea zložila slovo "Potter." Beatrix Potter je meno spisovateľky originálneho príbehu o králikovi Petrovi. Po nej je pomenovaná aj hlavná postava (Bea). (Astonko)

Reklama

Reklama