Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kámošům a chlápkům s velkým ptákem v kápi nikdy nevěř." Tak nakonec to přišlo. Poučení. A to už jsem ho ani nečekal. Pořád se totiž jen hulilo, chvástalo, plácaly se nesmysly a já jsem v tom marastu patrně z nudy objevil talent - Paulu Wild. Ta holka zahraje všechno - prostitutku i mrtvolu, což bylo úžasné. Ale kdybych při sledování měl po ruce toho ukecaného Pizza mužíka, tak by se asi jely schovávat dvě mrtvoly a nebylo to by to ani o kousek zábavnější. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Až na to půjdu znova a nestřízlivej, tak asi změnim názor. Zatim je to pro mě jen slušný pokus o natočení něčeho, co ještě u nás natočeno nebylo. Místy mi to připomínalo jako když pejsek s kočičkou vařily dort a ne vždy je výsledek tak vtipnej, jak si asi tvůrci představovali. Každopádně, ale určitě pár hlášek z hlavy jen tak nedostanete. ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

Zase mi nějak neštimuje, jak se tady do toho všichni opřeli. Takže. Je to v prní řadě komedie a parodie. Takže odsuzovat to stylem "tohle snad nemohl nikdo myslet vážně" není na místě, nebylo to myšleno vážně. Je tam spoustu nápadů, který jsou i samy o sobě dobrý, i když někdy trochu vytržený z kontextu. Smál jsem se už při představování hlavních tří postav, hlavně Karla a poslíček mi nepřišel tak nebetyčně příšernej. Kdykoliv byl na scéně Iggy, tak to stálo za to. Naopak mě docela sraly a nudily scény s Kornem, kromě tý s koberečkem od auta (protože tam byl Iggy, jak jinak). A když by mě to dneska asi tolik nevzalo, nebudu si tím kazit zážitek z doby, kdy mi bylo patnáct, a s ledovým klidem a na truc nosoohrnovačům tomu klidně dám 4 hvězdy. (70%) ()

odie 

všechny recenze uživatele

Chichi...asi jsem porskala monitor, když jsem to poprvý viděla. K dalšímu poprskání došlo při čtení těhle komentářů tady. Tak mě tak napadá, jestli si dokážete užít nějakou tu srandu, krz svůj fundovaný pohled. Dyť je to psina, zábava a další rozměr nehledejte, prosíííím, udělejte to pro své dobro a koukněte na to ještě jednou z gauče a ne z obláčku nafrněnosti. ()

TerushkaJ 

všechny recenze uživatele

Já se ani jednou nenasmála tak, jak bych asi měla. Šla jsem do toho, že to bude nějaký oddycháček, ale bude v něm něco, čemu se alespoň zasměju a pošlu to dál lidem, ať se na to podívají. Ale nenabídnu to dál, je to sice zajímavý pokus o zhulených situacích, které jsou výňatkem z kultovních filmů, ale na mého oblíbeného Vorla to nemá. To jsou zhoubovaný filmy, ale nekopírujou! Jediné, co mě fascinovalo byl ten poslíček s pizzama. Jinak Korn dělá klasicky zabijáka, muže bez úsměvu a Štěpánová nadrženou vlezdoprdelku. Nic nového pod Sluncem. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)
  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)
  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)

Reklama

Reklama