Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik důchodců náhodou objeví opuštěný bazén a začnou ho pravidelně navštěvovat. Jaké je jejich překvapení, když zjistí, že je začínají opouštět jejich choroby a znovu dostávají chuť do života. Ne, není to zázrak - mají v tom prsty mimozemšťané, kteří v bazénu ukryli to, co jim patří. Nevadí jim, že někdo objevil jejich tajemství. Dokonce jsou ochotni pomoci ještě víc... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Stefi_836 

všechny recenze uživatele

Sice to má 70%, ale na dnešní dobu žádnou závratnou komedii nečekejte. Zasmála jsem se asi 2x a to jen na půl huby a to asi proto, že romantika, důchodci a sci-fi a drama většinou nejdou dohromady. Velice pohodový film, až tak, že jsem se nad ním nudila. Námět je zajímavý, ale postrádá zápletku a dějový zvrat nebo dobrodružství. Takže na mně až moc naivní děj, který postrádá švih. ()

Aktivak 

všechny recenze uživatele

Tento oddychový film je určený především pro toho, kdo si chce dát na chvíli pauzu od intenzivního přemýšlení a nechat se unášet milým a místy i komickým dějem, o který se starají 3 důchodci chodící tajně do privátního bazénu a mimozemšťané z planety Antares. Ačkoliv se na tento film dobře dívá, chybí mu určitá dynamika a hlubší myšlenka, o které by mohl divák po skončení filmu přemýšlet. Každopádně podívaná pro nenáročného diváka - 50%. ()

Reklama

Petroff 

všechny recenze uživatele

Zfilmovaná knížka Kolébka od A.C.Clarka, s pozměněnými pár dějovými věcmi a nebo teda náhoda jak svině (přiznání inspirace jsem si nikdy nikde nevšiml), ale je to vážně prakticky totéž - s tím, že knížka je samozřejmě o řád lepší... Film si pomáhá komediální polohou a "Mahoneymu" tu toho nezodpovědnýho kapitána lodi i celkem rád věřím. ()

Teleri 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byla docela zábavná podívaná. momenty s důchodci mě fakt pobavily, ale scénář toho příběhu opravdu hodně postrádá logičnost a chování mimozemšťanů na tak důležité misi bych si představoval úplně jinak. Síla přátelství vyjádřená snad mezi hlavními propagonisty staříků byla u mě smetena nepochopenou slepou vctřícností a přátelstvím, které zachovávali mimozemšťani k zbytku důchodců, kteří v rozjařenosti a sobeckosti dva z nich zabili......no ale je to rodinná komedie doby co moc nepamatuju...a kdybych to viděl jako malej, určitě by se mi to líbilo, mimoz. sou moc pěkný! ()

peproch 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnotit film s takovou časově technickou odlehlostí. Žádný počítač, jen filmové triky a loutky. Vtip v něm je. Skupina seniorů z resortu je omlazena koupelí v bazénu, kam mimozemšťané vložili své zámotky. Ti mimozemšťané jsou tak dobří a ti senioři relativně dost sobečtí až odejdou na pozvání do věčného života, i když těm mimozemšťanům pokazili jejich misi. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Všichni delfíni byli umělí. (HellFire)
  • Ve filmu se objeví bratr, matka a otec Rona Howarda. (HellFire)
  • Hume Cronyn a Jessica Tandy byli ve skutečnosti pár let manželé. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

17.04.2020

Filmový svět se v rozpětí několika hodin musel rozloučit rovnou se dvěma významnými filmovými tvůrci. Ve věku 77 let zemřel kameraman Allen Daviau, jehož budou diváci znát nejlépe díky skvělé práci… (více)

Reklama

Reklama