Reklama

Reklama

Komici s.r.o. The Tour

  • angličtina The Tour
Trailer

Obsahy(1)

Komická roadshow, jaká tady ještě nebyla! Knor, Pavlásek, Kočičková, Matonoha, Nedvěd a Ruda z Ostravy projíždějí republikou. Jejich standup show plní ty největší sály. Film Juraje Šajmoviče Komici s.r.o. The Tour je ale hlavně o tom, co se Komikům po cestě přihodí a jací jsou mimo pódium. Knor, jako impresário téměř zešílí, Pavlásek se stává schizofrenikem, Kočičková prožije několik orgasmů, Matonoha sice baví, ale strašně "prudí", Nedvěd blbne lidi svou trapnou magií, Ruda z Ostravy se zbaví osobnosti a bude z něj Michal Kavalčík. Prostě si uděláte v kině výlet s Komiky s.r.o. tak, jak je neznáte, ani znát nemůžete. A nakonec přijde i tolik ojedinělý moment v kinematografii. Protagonisté jsou konfrontováni se skutečným filmovým kritikem! (Road Movies)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Michal Kavalčík a Lukáš Pavlásek si dali hodně práce s tím, aby se bylo na co dívat a každý z nich si za to ode mě vysloužil jednu hvězdu. Pokud bych tomu filmu dal ještě třetí, pak by byla za tu Matonohovu skeč o tom, jak potkal Werich Picassa. :) Vysloveně rád mám i Richarda Nedvěda, v tomto stylizovaném dokumentu se ale nijak neprojevoval. Kdo mi naopak nemálo vadí, je Miloš Knor. Ani jeho absence by nepřispěla k tomu, abych to hodnotil lépe, ale ulevilo by se ansámblu, pokud by Komiky nepásl zrovna on. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

CSFD je hodne zamerikanizovana - co si tak vsimam, tak hlavne ludia hodnotia a komentuju US filmy. To je ale skoda, lebo nasa CZ a SK/ jako cechoslovak/ porovnavacia baza je Europa, a rozhodne ne USA. Preto sa aj snazim mat vyrovnane hodnotenie filmov - natocilo sa ich statisice, niektore dobre, niektore plane. Na jednej strane nie je dobre hodnotit len cs tvorbu /uzivatel PatoP/, lebo potom cloveku ujde kopa kultovych poliziotteschi filmov, a tvorba velikanov ako bergman, Saura, Fellini, Tarkovskij atd atd. No a nemozno zabudat ani na filmy Zlatej Ery Hollywoodu - tie nezostarnu len tak lahko, su nadcasove a mnohe uz kultove. Na druhej strane zase odmietam amerikanizaciu a sledovat len US tvorbu - z uz vymenovanych dovodov. Jo a k filmu : bieda, bieda, len akasi novodoba estrada putuje napriec CR a nedeje sa tam nic dohromady. Ta estrada sa vola standup show. 30 % ()

Reklama

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"My jsme prostě nejlepší na světě!" Tomu, že tato vystoupení mají úspěch v Plzni, Brně, Hradci Králové, Karlových Varech, Ostravě, Mladé Boleslavi a Liberci se nedivím, ale tomu, že mají úspěch i v Praze se divím převelice. Tam, kde jsou vtipné pointy nahrazeny lascivními vulgarismy můj smích nikdy nezazní. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Rozpoznat hranici mezi realitou a fikcí je v případě tohoto filmu pod mou rozlišovací schopnost, protože rozdíly se stírají, divák (já) postupně ztrácí přehled, co je hrané a co je myšleno vážně, ale je to vlastně úplně jedno. Film drží pohromadě, ať již v rovině dokumentární či hrané a lehkost, která z něj čiší je pohlcující, smích, který mě za celou dobu neopustil, osvobozující. Komici s.r.o The Tour obsahují spoustu (místy možná lehce nekorektního) humoru, který není pro každého, ovšem v rámci žánru je bezchybný. Bez dalších průtahů dávám 5 hvězd, protože tenhle film a všichni, kdo se na něm podíleli, si to zaslouží! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Na stojáka, Comedy Club, Komici s.r.o., Undeground comedy. Sečteno - podtrženo, originální český stand-up. Fenomén, který si svou pracovitostí vydobyl své místečko na malém tuzemském sluníčku a jako takový považuji nápad o jakési roadshow těchto věrozvěstů moderního humoru za hodný palce nahoru. Bohužel realizace samotná až příliš závisí na samotných aktérech a když se Vám to sejde tak, že defakto pouze jeden (tedy vlastně dva - Pavlásek a Jožo Kysucký) dokáže bavit, tak to potom máme problém. Pavlásek maže, o tom žádná....hlavním kamenem úrazu je fakt, že druhou nevětší porci minut si pro sebe uzmul pražský Ostravák Kavalčík aka Ruda z Ostravy, kterého popularitu jsem nikdy nepochopil ani jedním procentem. Pak tu máme Knora, který působí spíše jako jakási šedá eminence, Kočičkovou, na kterou mám lékařem potvrzenou alergii, Nedvěda, kterému se bohužel prostoru nedostává a Matonohu, který je celoživotně totálně nevtipný. Takže, když do auta posadíte jednoho trapného, jednoho upozaděného, jednoho přehrávajícího, jednu nesympatickou, jednoho rádoby šéfa a jednoho Jožo Kysuckého, tak výsledek je? ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama